keskiviikkona, toukokuuta 30, 2012

13/2012

Hain eilen viimeisen sny-paketin postista. Ja kyllä se taas ilahdutti minua. Paketti näytti tältä:

005

Mukana oli kool aid-värejä ja valkoista Nalle-lankaa, joten pääsen kokeilemaan kool aid-värjäystä ensimmäistä kertaa ja innolla odotankin sopivaa hetkeä. Mukana oli myös tuollainen ihana metallinen laatikko, tykkään tuollaisista hirmuisesti ja tuolle löytyy varmaan paikkansa ja tarpeensa. Tuollainen rintakukkanen, jonka voisin laittaa laukkuani värittämään sekä taas tiskikukkanen, edellinen on ollut kovassa käytössä ja olen kovasti siitä tykännyt, joten tarpeeseen tuli tämäkin. Lisäksi karamelleja jotka kyllä kanssa maistuvat, vielä ovat kyllä avaamattomina. Paketteja minulle lähetti Satu Sininen satutar blogista. Kiitos, olet onnistunut ilahduttamaan minua kyllä ihan jokaisella paketillasi =)

Tiskirätit Cottonellasta

Omalle ystävälleni tein kaksi kappaletta tiskirättejä Novitan Cottonella-langasta. Jostain olen lukenut, että Cottonella olisi hyvä lanka rättilangaksi, itselle on vielä ainakin yksi tulossa, joten pääsen pian kokeilemaan sitä käytännössä. Samalla pääsin kokeilemaan minkälaista neulepintaa tuosta langasta tulee ja on helpompi miettiä että mitä tuosta tekisin. Kovin kivan näköistä tulee ainaoikeana sekä sileänä neuleena, nyt vain mietintämyssy päähän.

Kyh:iin taidan sitten osallistua, päätin mennä hiukan alta riman, jotta onnistumismahdollisuudet olisivat paremmat ja tehdä paljon tiskirättejä tuosta Cottonellasta sekä patalappuja hahtuvalangasta, jota minulla on tällä hetkellä varastossa toista kiloa, kun Fb:n kirppisryhmästä osui vastaan lyömätön tarjous melkein kilosta hahtuvalankaa. Lisäksi listalta löytyy sukat ja lapaset sekä tyynyn- ja tuolinpäällisiä. Julkaisen listan tuonnempana.

Kyh on siis kesäyön hullutus, kun joku sitä tuossa edellisessä postauksessa kyseli. Lisätietoa löytyy tuolta linkin takaa

2 kommenttia:

Sininen Satutar kirjoitti...

Olihan tuo pakettien lähettäminen näin ensikertalaisena jollain tapaa haastavaa, kun ei oikein tiennyt mitä lähettää...

Esim. tuo metallirasia sanoi kaupanhyllyltä halauavansa pakettiin joten se oli otettava mukaan.

Ihanaa auurinkoista kesää sinne lapsuumaisemiin.

Heidi kirjoitti...

Mukava paketti ja tuo metallirasia on kyllä hieno!