lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Terapiailtaa ja lankaa

Olin tuossa suunnittelemassa suvun naisille terapiailtaa tätini ja veljen vaimon kanssa. Ja voi kun oli hauskaa jo pelkkä suunnittelu, saa nähdä mitä varsinainen terapiailta sitten tuo tullessaan. Meidän suku on jokseenkin tosi tiivis, kesällä varsinkin vietämme paljon yhdessä aikaa mökkeilyn merkeissä, juhannuksenakin meitä on se 30 henkeä mökillä ja hauskaa on. Kiva että talveksikin keksimme aina jotakin. Viime talvena juhlimme suvun naisten kesken siskon polttareita ja nyt sitten juhlimme muuten vaan. Hauskaa tulee varmasti olemaan, ihan odotan jo ko. iltaa varsinkin kun vielä kaiken huipuksi pääsee Yön konserttiin Viihdekeskukselle.

Mutta sitten jotain neulonta-aiheistakin.

Annelta saapui tällaisia ihania merinovilloja. Minuakin joskus onnistaa arvonnoissa. Näistä tulee ilmeisesti itselleni joku huivi + lakki jos langat riittää, mutta ainakin huivi, malli on vain hakusessa. Todennäköisesti elämäni ensimmäinen kolmiohuivi

IM000012

Ja nyt on vihdoin ja viimein ne takkilangat hankittu. Anttilassa ei ollut Tenneeseä, mutta Jasminia olikin sitten juuri sopivasti. Vein viimeisetkin tämän väriset kerät laarista. Lanka on ihan mukavan oloista ja pehmoista. Aika löyhäkierteiseltä näyttää, mutta eiköhän tuosta se takki tule. Teki mieli ottaa muitakin värejä, mutta saivat nyt jäävät toistaiseksi sinne, kun ei tuota rahaa ole hirmuisesti tuhlattavaks. Tenneesen toimittamisen kanssa on ongelmia, tai sellainen lappu siellä ainakin oli, joten en sitäkään malttanut jäädä odottamaan ja en hirveästi tykkää Tenneeseen kiiltävyydestä. Että hyvä näin... =) Toivottavasti 9 kerää riittää xxl-takkiin.

IM000016

Muuten neulomisessa ei hirmuisesti ole edistytty. Tein elämäni ensimmäistä kertaa hahtuvasta booga baggia. Laukkuosa on neulottu, tarttis huomenna se heittää koneeseen. Taitaa tulla liian pieni mun käyttöön, mutta onneks on noita pikkuneitejä suvussa, jotka varmasti ilahtuvat tuosta laukusta. Siskon lapasista toinen on valmis, toiseen on luotu silmukat ja isän sukista ensimmäiseen on vasta varsi ja siitäkin uupuu muutama sentti. Että sellaista.

Olen muuten viettänyt viikonloppua vapaalla, kun avokki on mökillä hommissa = puita ja hiekkaa ajamassa, molempia saunaa varten. puita lähinnä lämmitykseen ja hiekkaa uuden saunan perustuksiin. Mukava viikonloppu sinänsä, torstai ja perjantai olivat vielä kiva olla itsekseen, mutta nyt alkaa jo olla ikävä no onneks tuo huomenna palailee kotiin. Mutta kohta jos lähtis nukkumaan, vähän vois kyllä niitä siskon lapasia neuloa ja sitten, joskus jos malttais pehkuihin painua.

Ei kommentteja: