keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

Täällä takaisin

Olipa outoa olla nettipimennossa, mutta onneksi kone alkoi taas pelittämään, joten pääsee välillä päivittelemäänkin blogia ihan kunnolla. Mutta se on totta että enemmän tulee neulottua kun ei nettiin pääse ja valmistunut onkin paljon tässä tauon aikana:

Jaywalker-sukat (koko noin 37-38)

Jo aiemmin valmistuneet ja mainitut joululahjasukat ovat tässä. Lankana Online Supersocke ja mallina Jaywalkerit. Ensimmäinen englanninkielinen ohje mitä käytin ja ihan hyvinhän nämä onnistui. Kärkikavennukset tein kylläkin "perinteisellä" ohjeella, mutta muuten pyrin noudattamaan ohjetta. Kivat oli tehdä ja olenkin jäänyt koukkuun tuohon malliin.

Pikkupojan villatakki Nalle Colorista (koko noin 98 cm)

Sitten kummipojan villatakki Nalle Colorista. Ohjetta sovellettu viime syksyn Novitasta ja jostain Modasta sitten vähän mallia noihin raglankavennuksiin, tästäkin tuli ihan kiva ja vetoketjun ompelukin alkaa pikkuhiljaa sujua... Kuvassa takki on ihan miten sattuu ja kuva on muutenkin huono, kun viime tingassa muistin tuon kuvan ottaa ja tuossa kuvan otto vaiheessa olikin sitten jo kiire.

Muista valmistuneista kuvia myöhemmin ettei ihan makiaa mahan täydeltä. Mutta sen verran voinen mainita, että siskon vauvalle valmistui setti mutta saas nähdä koska "beibi" päättää syntyä, laskettu aika oli viime lauantaina, joten täällä jännitetään.

Tuon setin lisäksi on valmistunut vielä parit Jaywalkerit, mutta näistä siis kuvia tiedossa myöhemmin.

Sitten pitänee vielä mainita että avokin mukana olen ollut hirvipassissa parina viikonloppuna. Upeita kokemuksia sinänsä. Viime viikonloppuna ensin kuulimme hirvien mylvintää selkämme takaa, mutta hirvet jäivät metsän siimekseen eivätkä näyttäytyneet ja (onneksi) pääsivät livahtamaan paikalta. Sitten seuraavassa passissa hirvet kävivät meistä noin 40 metrin päässä, mutta olivat pusikon takana, joten silloinkaan avokki ei (onneksi) päässyt ampumaan. Siis nuo ovat niin mahtavia kokemuksia ettei niitä osaa kuvailla siis kun pääsee näkemään noin suuren eläimen niin läheltä...

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Kauniit sukat !!
Juu, Jaywalkereihin on helppo jäädä koukkuun. Se on kaunis malli, joka sopii hyvin näille pätkärääkätyille sekä lisäksi on passeli malli miehen ja naisen sukkiin. Olen yrittänyt etsiä jotain saman tyylistä mutta en ole vielä löytänyt.