maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Jo nyt

Aikaa löytyikin pidemmän päivityksen tekemiseen, joten arvonnan voittaja ilmoitetaan nyt. Arvonta suoritettiin random.org:n avulla. Ja voittaja on Raisa. Onnittelut!!! Laitatko minulle yhteystietoja sähköpostiini riikka 80 ät luukku piste com.

Suuri kiitos kaikille onnitteluista, on ilo huomata kuinka moni blogiani seuraa =)

IM000260

Tänään soi päivällä ovikello ja posteljooni-täti ojensi minulle paketin joka oli salaiselta neuleystävältäni. Paketti sisälsi 2 kerää twins-lankaa sekä joulukalenterin. Langoista saattaa muotoutua itselleni pipo, tuollainen punaisesta langasta neulottu pipo olisi varsin tarpeellinen hirvipassissa seisoessa. Joulukalenterin saapuminen taas osoitti sen että joulu on jo varsin lähellä. KIITOS PAKETISTA, se oli tosiaan mieluinen.

Vauvan neuletakki Novita Woolista (60 cm)

Vauvan haalarit Novita Woolista (60 cm)

Sitten vähän huonot kuvat siskon tulokkaalle tehdystä puvusta. Lankana wool, ohjetta sovellettu jostakin vanhemmasta Novitasta. Koko n. 60 cm. Tästä tuli ihan söpö, vaikka nuo nallet eivät ihan vaatimustasoani täytä, mutta en jaksa alkaa korjailemaan. Saas nähdä milloin käyttäjä päättää syntyä, laskettu aika oli viikko sitten, joten edelleen jännityksellä odotamme.

Taas sellainen olo muuten, että flunssa olis iskemässä, onneks ei oliskaan kuin 4. flunssa tänä syksynä...

keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

2-vuotta

Hei, tuli tossa mieleeni, että jokohan tässä on 2 vuotta bloggailtu ja ollaanhan sitä kun asian tarkistin. Tänään tuli 2-vuotta täyteen. Ihmeellistä, kuinka tuo aika hurahtaa.

Kiitos teille kaikille blogini lukijoille näistä parista vuodesta, olette jaksaneet innostaa ja kannustaa minua niin blogin pidon kuin käsitöidenkin osalta.

Blogisynttäreiden kunniaksi päätinkin järjestää arvonnan vaikka edellisestä nyt ei kauan aikaa olekaan. Eli kaikki te ketkä jätätte puumerkkinne tämän postauksen kommentteihin osallistutte arvontaan, lisäksi lupaan käydä jättämässä edes pienen kommentin kaikkien blogillisten osallistujien blogeissa. Arvonnan palkinto selvinnee sitten ajallaan.

IM000025

Täällä takaisin

Olipa outoa olla nettipimennossa, mutta onneksi kone alkoi taas pelittämään, joten pääsee välillä päivittelemäänkin blogia ihan kunnolla. Mutta se on totta että enemmän tulee neulottua kun ei nettiin pääse ja valmistunut onkin paljon tässä tauon aikana:

Jaywalker-sukat (koko noin 37-38)

Jo aiemmin valmistuneet ja mainitut joululahjasukat ovat tässä. Lankana Online Supersocke ja mallina Jaywalkerit. Ensimmäinen englanninkielinen ohje mitä käytin ja ihan hyvinhän nämä onnistui. Kärkikavennukset tein kylläkin "perinteisellä" ohjeella, mutta muuten pyrin noudattamaan ohjetta. Kivat oli tehdä ja olenkin jäänyt koukkuun tuohon malliin.

Pikkupojan villatakki Nalle Colorista (koko noin 98 cm)

Sitten kummipojan villatakki Nalle Colorista. Ohjetta sovellettu viime syksyn Novitasta ja jostain Modasta sitten vähän mallia noihin raglankavennuksiin, tästäkin tuli ihan kiva ja vetoketjun ompelukin alkaa pikkuhiljaa sujua... Kuvassa takki on ihan miten sattuu ja kuva on muutenkin huono, kun viime tingassa muistin tuon kuvan ottaa ja tuossa kuvan otto vaiheessa olikin sitten jo kiire.

Muista valmistuneista kuvia myöhemmin ettei ihan makiaa mahan täydeltä. Mutta sen verran voinen mainita, että siskon vauvalle valmistui setti mutta saas nähdä koska "beibi" päättää syntyä, laskettu aika oli viime lauantaina, joten täällä jännitetään.

Tuon setin lisäksi on valmistunut vielä parit Jaywalkerit, mutta näistä siis kuvia tiedossa myöhemmin.

Sitten pitänee vielä mainita että avokin mukana olen ollut hirvipassissa parina viikonloppuna. Upeita kokemuksia sinänsä. Viime viikonloppuna ensin kuulimme hirvien mylvintää selkämme takaa, mutta hirvet jäivät metsän siimekseen eivätkä näyttäytyneet ja (onneksi) pääsivät livahtamaan paikalta. Sitten seuraavassa passissa hirvet kävivät meistä noin 40 metrin päässä, mutta olivat pusikon takana, joten silloinkaan avokki ei (onneksi) päässyt ampumaan. Siis nuo ovat niin mahtavia kokemuksia ettei niitä osaa kuvailla siis kun pääsee näkemään noin suuren eläimen niin läheltä...

keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Jumissa

Päivitykset jäävät nyt toistaiseksi. Meillä jysähti tietokone ja tätäkin kirjoitan kännykästä. Mutta nythän on hyvää aikaa neuloa kun ei pysty netissä surffailemaan. Näkemisiin!

torstaina, lokakuuta 05, 2006

Ennätys-sukat

Sain ensimmäisen joululahjan valmiiksi. Veljentytölle menevät sukat valmistuivat 6:ssa illassa. Joo jotkut ovat paljon nopeampia, mutta itse en ole tuohon vauhtiin sukkia tehnyt ja varsinkin kun lankana on ohut Supersocke. Pakko oli tulla raportoimaan kun olen niin innoissani nopeasta toiminnastani, huomenna sitten kuvia, jospa sais värit oikein kuvaan, nyt kun yritin niin tuli ihan liian tummia kuvia. Siis odotamme luonnonvaloa. Nyt seuraavien sukkien pariin, onhan nyt socktober.

keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Varastojen tyhjennystä jne.

Päätinpä taas tyhjentää lankavarastojani niiden lankojen osalta joille ei ole mitään, siis mitään suunnitelmia. Langat löytyvät Huuto.netistä nimimerkillä Riikka80.

Sain vihdoin ja viimein pingotettua siskon vauvelin takin, hihoja en saanut pingotettua vielä koska nuppineulat loppuivat kesken (pitäis ilmeisesti hommata lisää). Jospa sen vihdoin ja viimein saisi valmiiksi, sitäkään kun ei koskaan tiedä, että milloin vauveli päättää syntyä. Housut pitäis vielä kans pingottaa ja sitten viimeistellä. Jossain välissä kun kerkiäis vielä napit hommaamaan.

Kummipojan takki odottaa kasausta. Sen piti valmistua viime viikonlopuksi ja jos oikein kiirettä olisin pitänyt olisi valmistunutkin, mutta halusin tehdä takin huolella loppuuun. Vielä siis toinen hiha/sivusauma ja vetoketjun ompelu

Ensimmäiset joululahjasukatkin on kohta valmiit, yllättävän nopeasti valmistunut noin ohuesta langasta.

Socktoberiinkin osallistuin, pitäis vaan lisätä sen nappi sekä ne muut vanhat napit tuonne sivupalkkiin.

Eipä muuta tällä kertaa, kuvia tulossa lähiaikoina.