lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Kehittymistä

IM000493

Sain juuri äsken siskon neuletakin valmiiksi. Puolille öin sitä eilen illalla tein ja tänään viimeistelin vielä hieman. Lankana on käytetty Samosta ja Samos lollipoppia, 2 krs:sta vuoronperään kummallakin.

Naisen neuletakki Samoksesta ja Samos lollipopista

Malli: Moda 4/2005 nro 10
Lanka: Samos ja Samos lollipop
Puikot 4,5 mm


Huomaa että alan kehittymään tuon viimeistelyn kanssa. Saumoista tuli siistit ja vetoketjun ompelukin onnistui ihan hienosti. Ainut mutta on tämänkin kanssa, että taitaa olla käyttäjälleen pieni, ehkä.

IM000494

Miksiköhän sitä ei osaa niin arvostaa käsitöitään kuin muut. Kaikki aina kehuvat ja sanovat että suuren työn olet tehnyt, mutta en minä koskaan ajattele että niissä suuri työ olisi kun kuitenkin tykkään tehdä toisille ja mitä hienompi neule sitä parempi ja toisaalta jos joku kehuu neuleitani nätiksi, ajattelen että tuollainenhan tuo vain on. Mutta enää ei ajattele niin, että kehtaankohan antaa, osaan jo arvostaa sitä, että saan tasaista ja siistiä jälkeä aikaan.

IM000496

Löysin eilen vetoketjunhaku-matkalta tuollaisen rullamitan, vihdoin ja viimein. Luulen että se on kätevämpi matkalla kuin tuollainen tavallinen mittanauha.

2 kommenttia:

sibylla kirjoitti...

Kivan näköinen! On kyllä kumma, kun joku neuloo niinkuin sinä nyt jonkun lehden mallin, niin ei lehdestä kolahda yhtään, mutta nähtyäni jonkun tekemänä, niin kiinnostus herääkin ko. neuleeseen...

famu kirjoitti...

Nätti ja pehmoisen,lämpimän näköinen takki.Tuollainen on iso projekti.Hienoa,että jaksat tehdä sellaisen siskollekin.Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle.