sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

Nappivarastoa yms.

Vihdoin ja viimein aikaa ja voimia päivitellä tätä blogia. Talviloma meni mukavasti töitä tehden ja Espoon reissukin meni mukavasti, kummityttö oli kasvanut ja kehittynyt kovasti ja jälleen on ikävä tuota pikkuista. Reissun jälkeen sairastinkin sitten mahataudin ja sen parissa meni sitten melkein koko viime viikko, tänään vasta oikeastaan sellainen terveempi päivä.

IM000502

Blogimaailmassa ihmiset ovat esitelleet nappivarastojaan, minulla tämä on vielä kovin vaatimaton, mutta kyllä tuosta jo napit löytyi yhteen keskeneräiseen työhön, tuossa vasemmalla alhaalla olevat napit päätyvät näillä näkymin kummitytön takkiin

IM000503

... ja tässä sitten tuo kummitytön takki. Tänä aamuna ahkeroin ja aloitin ja tein samantien valmiiksi viimeisen hihan ja nyt, kuten kuvasta näkyy, ois muutama langanpää pääteltävänä, sitten kasausta ja napituslistat. Miksiköhän en ole opetellut päättelemään noita lankoja jo työn ollessa puikoilla, tuntuu aina niin ylivoimaiselta urakalta alkaa päättelemään lankoja jälkikäteen.

Lapaset 7-veljestä raidasta

Sitten vielä nuo peruslapaset, jotka valmistuivat jokin aika sitten. Eivät ole vielä päässeet käyttöön, mutta ehkä tässä joku päivä.

Nyt pitäisi ruveta vähän tekemään noita koulujuttuja, kun avokkikin päätti lähteä pilkille niin saisin rauhassa niitä tehdä, kun vaan sais aloitettua, ulkonakin vois käydä pitkästä aikaa =)

3 kommenttia:

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Mun mielestä tosi suloista, kun esittelit oman nappivarastosi :) joskus sitä on itsekin ollut samassa vaiheessa. Tietysti monet ostavat aina napit vain silloin, kun niitä tarvitsevat eikä silloin mitään varastoja kerrykään.

Hhilmaa kirjoitti...

Ihanat tassunapit!! Itse olen juuri sellainen, että ostan napit vain tarpeeseen (tänään kävin juuri ostamassa yhden napin), mutta tuollaisia voisin kyllä varastoonkin ostaa ;)

joko kirjoitti...

voi nuo langanpäät.. ne kun joku aina päättelisi..