torstaina, syyskuuta 20, 2007

Hoh hoijaa

Kaksi viikkoa ihan täysiä päiviä koulua, alkaa olla voimat lopussa, mutta onneksi ensi viikolla vähän helpottaa, kun tulee etäpäiviä. No nyt sitten on iskemässä flunssaa, saas nähdä iskeekö kunnolla päälle vai pelotteleeko vain.

Tänään sain suoritettua Ensiapu 1:n, eli periaatteessa olen ensiaputaitoinen, mutta se on sitten eri asia osaako toimia oikein tositilanteessa tai osaako toimia lainkaan.

Neulomisintokin on koulu kiireiden takia hävinnyt jonnekin ja lisäks vielä toissa iltana huomasin, kun olen tehnyt itselleni takkia tenneesestä, että olen tehnyt hihan lisäykset liian tiuhaan, silmukoita oli tarpeeksi 12 senttiä ennen kuin päätetään silmukoita hihojen reunoista ja senhän tietää, että hihan alle jää sellaiset tyhmät "heltat". Miks ei ihminen voi uskoa laskutaitojaan vaan pitää vaan innoissaan neuloa, jotta voi sitten purkaa. Taitaa tuo hiha jäädä vähäks aikaa marinoitumaan, jotta saan taas intoa sitä jatkaa, en ole vielä edes sitä viitsinyt purkaa, katsotaan nyt miten sen kanssa käy.

Että sellaista tänne tällä kertaa...

Ei kommentteja: