sunnuntaina, joulukuuta 16, 2007

Projekteja

Onko ens keväälle tiedossa mitään kivoja projekteja, vaihtoja tms? Itsellä yks mielessä, mutta pohdin vielä hetken aikaa. Olis kiva päästä johonkin projektiin osalliseks, itse en kyllä välttämättä haluais vetää. Tuntuu vaan että näitä projekteja ja vaihtoja on viime aikoina ollut niin paljon, että onko kenelläkään enää kiinnostusta millekkään.

Itse olen ollut ottamatta osaa mihinkään niin kauan, että nyt vois osallistuakin.
Mua saattais kiinnostaa:

-Mystery shawlit
-Lankavaihto
-SNY
-Painonpudotusprojektit

Itseni miettimä projekti liittyy jämälankoihin...

Tiistaina viimeinen tentti tälle syksyä, lääkehoidon tentti, joten huominen menee lukiessa. Tuosta tentistä kun selviää ja pari tehtävää palauttaa voi alkaa tosissaan valmistautua jouluun...

4 kommenttia:

aura83.vuodatus.net kirjoitti...

Minulla on suunnitelmissa laihdutusprojekti kevääksi, jota voi käydä täällä http://aura83.vuodatus.net/blog/996945 kommentoimassa.

Lankakomero kirjoitti...

Ensi vuoden alussa on alkamassa useitakin mysteerijuttuja:
Spring Shawl Surprise:
http://groups.yahoo.com/group/springshawlsurprice/
Secret of the Stole II: http://groups.yahoo.com/group/secretofthestole-ii/
Secret of Bad Nauheim: http://de.groups.yahoo.com/group/secret-of-bad-nauheim/
Dem Fischer sin Fru: http://groups.yahoo.com/group/dem-fischer-sin-fru/

LiisaP kirjoitti...

Ei näköjään enää voi bloggeriin laittaa vuodatuksen blogin linkkiä. No ens keväänä tahtoisin osallistua uudestaan sny kierrokseen. Oli niin ihanaa tänä syksynä odottaa noita paketteja.

Niina kirjoitti...

Mulla on menossa tuossa Tammikuun alussa kirppikselle kassillinen puhumattomia lankoja, ja nyt iski kova tarve itselle erinäisiin jämälankoihin. Olis ihan pakko aloittaa joulun jälkeen parit kunnon "räsy-villasukat"- yhdistellä värejä yms, mutta iteltä puuttuu muutamia jämänöttösiä joko nallea tai seiskaa. tai vastaavaa. Huoh... =)
(www.puikottaa1.vuodatus.net)