tiistaina, heinäkuuta 07, 2009

Hiljaiselo jatkunee

Viime postauksesta jo kohta 3 kuukautta. Valmistuin vapuksi, pidin pari viikkoa lomaa, olin viikon töissä ja taas viikon lomalla ja nyt olen sit kesäkuun alsta työskennellyt ihan täyttä viikkoa.

Neulominen on vain jäänyt taka-alalle ihan tosissaan, ei hirmusti innosta. Yksi projekti on työn alla, mutta siitä sitten joskus jos saan sen valmiiksi.

Tässä on muutenkin nyt töitten ohella kaikkea pientä puuhasteltavaa, joten en usko kerkiäväni bloggailemaan juurikaan ennen syksyn tuloa.

Blogejakaan en ole varmaan kahteen kuukauteen lukenut ihan tuosta innostuksen puutteesta johtuen, tuossa muutaman suosikkiblogin selasin ja minusta alkaa tuntua, että eiköhän tämä neulomisinto tästä palaudu pikkuhiljaa...

Että hengissä siis ollaan edelleen...

5 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Aika aikaa kutakin...

Ihan kiva kuulla kuulumisia.

Hyvää kesää!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se siitä! Syksy saa ennen kuin huomaatkaan ja innostus tulee viimeistään silloin. Ajattele, pimenevät illat ja lämpöinen neule, aaaah :)
Kommentoija JaanaM, Lanka jo palaa-blogista. Googleen kirjautuminen ei onnistu, olen murkun koneella.

Myy kirjoitti...

Samaa hiipumista olen havainnut itsessäni. Ehkä se tosiaan on niin, että aika aikaa kutakin. Toisaalta, kun tämä ei ole mitenkään pakollista, on lupa bloggailla juuri silloin kun itseä innostaa. :)

Mukava kuulla sinusta ja onnea valmistumisen johdosta!!!

Arvelen, että syksyllä alkaa oma neulomisinnostus nostaa päätään. Tein aika kivat sukat jo ensi pukinkonttiin...

TiinaV kirjoitti...

Bloggailet sillon kun jaksat ja ennätät!

AnneM kirjoitti...

kiva että päivitit vähän kuulumisia. Olin merkannut tämän postauksen jo heti, että tulen kommentoimaan kun ehdin. No, aikaahan tähän meni, mut nyt osui taas silmiin :)
OIkein mukavaa loppukesää!