maanantaina, helmikuuta 08, 2010

Uutta vuotta ja intoa

Käsillä tekemisen into alkaa palautua ja lankaakin jo ostettu.

Häiden valmistelut tuntuivat vievän kaikenlaisen innon käsillä tekemiseen, joten loppusyksystä en saanut mitään aikaiseksi, mutta kulutin paljon lankoja myymällä niitä.

Tämän vuoden puolella on into alkanut palautumaan ja tällä hetkelläkin on työn alla yksi takki ja yhdet sukatkin valmistuivat vihdoin tuossa tammikuussa. Keskeneräisyyksiä on paljon 2 aikuisten ihmisten puseroa, 1 sukat ja 1 viltti nyt ainakin. Niin ja häihin tarkoitettu huivikin on kesken, enkä sitä valmiiksi teekään, joten jos jotakuta kiinnostaa Novitan luonnonvalkoinen virkkauslanka (300 g), josta osa on jo neulottu niin jättäköön kommenttia. Halvalla lähtee.

Muutoin elämään ei mitään ihmeellistä. Rouva elämä tuntuu edelleen varsin mukavalta. Töissä olen ollut ja täytinpä tuossa pyöreitäkin vuoden vaihteessa.

Bloggailukin siis jäänyt pois tuon käsityöinnostuksen laantumisen myötä, mutta ehkä tämä tästä. Innostuksen kasvamisen huomaa siitä, että alkaa kiinnostua toisten blogeista, joita olen viime päivinä lukenutkin ahkerasti.

Että sellaista, neule-pläähistä toipumista =)

Ei kommentteja: