torstaina, maaliskuuta 31, 2011

MAALISKUU 2011

Kuvaton postaus taas, mutta yksi kysymys olisi tekstin loppupuolella...

Eipä juurikaan muutosta helmikuuhun. Valmistui ainoastaan tuo vauvan pallas-nuttu ja siihen sopiva pipo sekä lapaset 7 veikasta. Pipoa ja lapasia en ole muistanut blogata vielä, kunhan muistaisin piposta ottaa kuvan ennen kuin luovutan sen käyttäjälleen lauantaina.

Lankaa kulutin 320 g ja ostettua tuli 330 g. Ostoksiin tuli viimeisenä 100 g Miamia, josta pitäisi tulla lakki kummipojalle. Lankavarasto kasvoi siis 10 g:lla.

Huhtikuussa pitäisi valmistua tuon lakin sekä yhden viltin. Lisäksi toivoisin saavani puikoilla olevat lapaset valmiiksi. Tuo yks juttu tympii, joten taidan pakata sen hetkeksi aikaa kaapin perukoille, jospa myöhemmin sen tekeminen taas maistuisi, ei sitä enää tänä keväänä voi käyttää, joten jos saisi sen ensi syksyksi käyttöön. Lisäksi suunnitelmissa parit sukat ja kolmiohuivi.

Ajattelin kerrankin tehdä jotain ei raidallisia sukkia, joten etsinnässä on sellaisia lähes yksivärisiä ohuita sukkalankoja. Antakaas hyviä vinkkejä. Lankamaailmassa näyttää olevan myynnissä Hot socks- lankoja, mutta liike on hiukan liian kaukana, joten onko olemassa mitään vastaavia?

Tuo Sny:ni lähettämä suklaa muuten aiheutti vähän liikettä eräänä päivänä. Olin unohtanut suklaan liian alas ja Siru-neitipä päätti herkutella suklaalla sillä välin kun isäntä lähti töihin ja minä vielä nukuin. Oli vetäissyt koko 100 g, siinä sitten soiteltiin eläinlääkäriin, oksennutettiin koiraa, soitettiin taas eläinlääkäriin, syötettiin lääkehiiltä ja oltiin huolissaan, sillä ilmiselviä oireita oli havaittavissa (läähätystä, levottomuutta), mutta onneksi loppu hyvin kaikki hyvin. Nyt kyllä viimeistään uskon, että suklaa voi olla vaarallista koiralle!

3 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Sukkalangoista tuli mieleeni
Shoppel Wollen Admiral, se voisi olla yksi vaihtoehto sinulle:) Itse tykkään, kun siinä on värivaihtoehtoja ihan kivan kivasti.

Onneksi selvisitte säikähdyksellä koirulin kanssa! Tuollaiset aina pelästyttää!

Mukavaa loppu viikkoa sinulle:)

Pirjo kirjoitti...

Huh, onneksi koiralle ei käynyt sen kummemmin.. En kyllä tiennyt edes, että suklaa voisi olla jollekin vaarallista vaikka itsekin olen siitä nyt tauolla pienen addiktijakson jälkeen ;)

Anonyymi kirjoitti...

voi kurjaa kävipä ikävästi suklaan kanssa..onneksi koira selvisi..nyt ei paketissa ole suklaataa..ja sukka langoista yksi on austerman step siinä on myös kivoja värejä..kevät terveisin sny