tiistaina, maaliskuuta 20, 2012

4/2012

Kuulumisia taas välillä. Työn parissa tuntuu nämä päivät hujahtavan ihan tyystin, mutta onneksi neulomisellekin jää välillä aikaa. Valmistunut on yhdet kesävoi-sukat ja yksi kruunupipo, molemmista unohtui ottaa kuvat. Tällä hetkellä keittiön pöydällä on pingottumassa yksi huivi. Huivi ja sen seuraksi lähtee pipo siskolle syntymäpäivälahjaksi.

Saaps nähdä kerkiänkö nuo uwa-työt saada valmiiksi. Heti kun tuollaisessa projektissa mukana niin kaikkea paljon mukavampaa tekemistä tulee mieleen. Tuon takin ja liivin teen nyt tässä valmiiksi ensin, sit tarttis yhdet sukat tehdä ja tuo kolmiohuivi on vielä kans kesken, mutta toisaalta sillä ei ehkä ole kiire. En ole vielä päättänyt mitä anopille annan ensi kuussa syntymäpäivälahjaksi sukat vai huivin. Tänä vuonna on paljon noita pyöreitä täyttäviä: äiti, sisko, anoppi ja kummitäti ja heitä kaikkia haluaisin lahjoa itsetekemilläni lahjoilla. Niin äiti on saanut jo omansa ja siskonkin neuleet on valmiit ja onneksi tädin syntymäpäivät on vasta syksyllä. Huhti-toukokuun vaihteeseen pitäisi saada vielä yksi vauvanpeitto tehtyä.

Kunhan nuo keskeneräiset saan kesäksi valmiiksi niin hyvä on, kesällä voikin sitten tehdä jotain helppoa ja yksinkertaista ja kuluttaa lankavarastoja. Nyt taidan siirtyä sohvalle neulomaan kahden yön valvomisen jälkeen, huominen vapaa ja torstaina taas töihin. Huomenna ehkä kuvia huivista ja piposta.

Ei kommentteja: