perjantaina, lokakuuta 12, 2012

26/2012 Lokakuun sny-paketti

Muistakaa arvonta tuossa alempana (postaus 25/2012)

Eilen tuli sny-emolta sähköpostilla sny-paketin seurantatunnus ja kun olin aamussa töissä niin nappasin koodin paperille ylös ja kävin paketin postista noutamassa. Lokakuun teemana on tekemispaketti ja se sisälsi seuraavaa

Snys2012 lokakuun paketti
Viron käsityö-lehti, vironvillaa ihanissa väreissä, revontuli-huivin ohjeen, karkkia, suklaata ja Sirulle herkkuja sekä kortin. Lehden selasin pikaisesti läpi, vauvan nuttu näytti ainakin toteutettavalta mallilta, revontuli-huivia olen joskus kokeillut eikä siitä silloin tullut oikein mitään. Täytyypä kokeilla nyt sitä uudestaan. Karkit ja suklaat häviävät varmaan lähipäivinä ja Sirukin palaa sunnuntaina lomailemasta ja saa varmasti herkkuja minulta kun on isännän kanssa lomaillut yhteensä 5 viikkoa maalla (minä siis yksin kotona), lokakuun ekan viikon olivat kotona, mutta ikävä on jo kova molempia. Ei ole mua varten tämä yksinelo.

Paketti miellytti taasen kovasti ja erityisesti tuo vironvilla ja sen värit, kiitos ystäväiseni. Epäilen että olet kenkäkauppias tai jotain vastaavaa noista laatikoista ja siitä muovipussista päätellen =)


8 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Hieno paketti, ja erityisesti ihanan näköistä lankaa!

Anonyymi kirjoitti...

Heh, en ole kenkäkauppias, kävin vain Emon neuvosta läheisessä popopuodissa kysymässä, josko heiltä liikenisi laatikoita. Olisivat antaneet enemmän kuin olisin autoon mahduttanut. Mukavaa, että oli mieleinen paketti, revontuli on oma lempihuiviohjeeni, ja ajattelin sinun varmaan pitävän siitä.

Red Dragon kirjoitti...

Ihana paketti!

Ruiskaunokki kirjoitti...

Komea paketti ja kivasti hyödynnetty kierrätysmateriaalia eli kenkälaatikoita! Postimaksut ovat niin iso kulu, että kannattaa säästää pakkausmaterialissa. Minäkin kierrätän pakkaukset ja säästyneellä rahalla voin hankkia enemmän sisältöä pakettiin.

Reppanainen kirjoitti...

Revontuli-huivi on yksi minunkin lemppareistani! Helppo aloittelijallekin mutta silti näyttävän näköinen =) Tuosta viron käsityölehdestä tykkään myös, aina välillä tulee se ostettua, koska siinä on hieman erilaisia käsityöohjeita esim. lautanauhan tekoa, kehräämistä jne.

Sininen Satutar kirjoitti...

Kiva paketti, tuota Viron villaa olisi kiva kokeilla joskus...

Marianne kirjoitti...

Vironvilla on aivan ihanaa neulottavaa. Se myös huopuu pesukoneessa, jos haluaa tehdä jotain huovutettavaa. Paketin kokonaisuus todella kaunis, hienosti kasattu :)

Siskohanne kirjoitti...

Mukava paketti, minäkin sain snyltäni Revontuli-huiviohjeen ja siihen langaksi Vironvillaa, ihania nämä meidän neuleystävät!