torstaina, marraskuuta 22, 2012

30/12 Marraskuun sny-paketti

Eilen oli saapunut marraskuun paketti postiin ja voih kun se oli runsas sisältäen seuraavaa: Neulo ja nauti kirja, 4 kerää Nepal-lankaa, virkkuukoukkuja, hyvää joulua-leimasin,  teetä (ilmeisesti) ja noita ruskeita juttuja miehen kanssa mietittiin, että mitä ovat mutta ilmeisesti ovat sellaiset verhonauhat tms. joilla saa nidottua verhot nippuun vai olenkohan sny:ni ymmärtänyt aivan väärin.Ja lisäksi mukana oli kaunis kortti sekä kaikki oli pakattu tuohon ihanaan mikki-pussiin.

005

Kirjan selasin nopeasti vasta läpi, mutta vaikuttaa sellaiselta hyvältä peruskirjalta ja neulekirjoja minulla ei montaa olekaan. Langalle löytyy varmasti jotain käyttöä - ovat ihanan värisiä, koukuille minulla onkin tarvetta - noille isoimmille erityisesti, joulukortit ovat kohta työn alla - leimasin pääsee käyttöön. Teelle ja verhonauhoillekin löytyy varmasti käyttöä.

002

Ja tässä vielä ne yhdet villasukat, jotka eivät viime postaukseen kerinneet. Langankulutus n. 100 g tuota yksi väristä ja 15 g 7 veljeksen turkoosia polkkaa joka jäänyt aiemmista valmistuneista sukista.

5 kommenttia:

M kirjoitti...

Kivan paketin saitkin! Nuo virkkuukoukutkin ovat niin iloisen pirteän variset.
Voisiko nuo ruskeat olla myös kassinkahvat?

Anonyymi kirjoitti...

*nauraa kippurassa*
Ne ruskeat jutut ovat kassin kahvat :)
-Sny´si

Heidi kirjoitti...

Ihana paketti :).

Weba kirjoitti...

Ihana paketti! Ja kiitos sinulle ihanasta arvonta voitto paketista!

satunNainen Paula kirjoitti...

Oih, mahtava paketti!!
Ja noita kassinkahvoja oikein kadehdin (kassikurssille ilmoittautuneena...)! ;o)