perjantaina, toukokuuta 10, 2013

15/2013

3 valmistunutta työtä jäänyt bloggaamatta. Maanantaina alkaa loma ja lähdemme saareen viikoksi, mukaan lähtee neulottavaksi etiopiannuttuja ( 5. puikoilla) ja ehkä jotkut sukat joiden mallia en ole vielä päättänyt. Kyllä tätä lomaa on odotettukin, tänään työvuoro 6/6 ja sunnuntaina vielä aamuhuki, ensimmäistä kertaa tänä keväänä mökille...

Simpukkalierihattu Kaste-langasta

Simpukkalierihattu Novitan kaste-langasta (-75 g)

Tyynynpäälliset Cottonellasta

Tyynynpäälliset Cottonellasta

Patalappumekko Viivi-langasta

Patalappumekko Veera-langasta (-50g)

1 kommentti:

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.