maanantaina, helmikuuta 28, 2005

Duffelilangat ovat nyt minulla

Kävin kahvitauolla hakemassa 5 kerää fritids-lankaa. Puikkoja ei oikeata kokoa liikkeessä ollut. Mä en ole koskaan kokenut tarpeelliseksi hommata kaksia puikkoja. Sillä on ihan virallisesti joku tarkoitus, että esim. resori neulotaan paksummilla (vai ohuemmilla) puikoilla, mutta en enää muista mikä. Käyn tänään hakemassa 5,5 puikot. kotona on ehkä 5 pyöröpuikot, mutta en aivan varma ole. Voi kun pääsiskin kotia jo ja neulomaan paitsi ensin pitää tehdä Samoksesta se neuletakki loppuun. hihasta puuttuu enää muutama kerros. Takki valmistui vajaassa viikossa oikeastaan, koska en viime viikolla joka ilta kerennyt neulomaan. Tosi kivaa lankaa kyllä neuloa. Niin ja tarttee mun keriäkin nuo Fritidsit ennen kuin pääsen duffelia aloittamaan.

Voisko joku muuten kertoa, että miten saa sen Duffeli-Knit-along napin tänne mun sivuille?

1 kommentti:

Susanna kirjoitti...

Resorille käytetään pienempiä puikkoja, jotta siitä tulisi tiiviimpi ja siistimpi. Enpä minäkään ole niin tehnyt varmaan koskaan, ihan siistiä tulee silti :D kai se riippuu käsialasta myös.

Duffelinapin saat näin:
-tallenna kuva Terhin sivuilta omalle koneellesi
- lähetä kuva sivuillesi hellolla tai mitä ohjelmaa nyt käytätkin
-mene valikkoon edit posts, ja valitse se aihe missä kuva on. Poista kaikki muu teksti, niin että jäljellä on vain se kuva
- Aktivoi kuva (maalaa hiirellä tai ctrl+a) ja tee siitä linkki Terhin sivuille. Siis samalla tavalla kuin jos se olisi tekstiä
-klikkaa edit html (siinä compose napin vieressä)
-kopioi koko teksti
- mene templateen, ja sijoita kopioitu koodinpätkä sidebariin, samalla tavalla kuin olet laittanut tuon finnish knit bloggers koodin.

Huoh, olipa vaikea selittää. Toivottavasti en unohtanut mitään!