maanantaina, maaliskuuta 14, 2005

Duffeli etenee

Siis duffeli etenee hitaasti, mutta varmasti. Viikonloppuna ei tullut neulottua juuri lainkaan mitä nyt perjantai-iltana ja eilen illalla. Syynä neulomattomuuteen on se että kävimme yhden yön reissulla Vantaalla siskoni luona. Takakappaleen yläosa on paria kerrosta vaille valmis, joten illalla pääsen viimeisen etukappaleen kimppuun.

Myyrmäen tarjoustalosta kävin ostamassa 5,5 sukkapuikot sekä kauan etsimäni puikkomittarin. Novitaltakin nuo puikot kyllä tilasin, mutta kun tuon duffelin kanssa alkaa kohta olemaan kiire niin en uskaltanut jäädä puikkoja odottelemaan. Tilasin Novitalta pari kerää nalleakin, mutta en vielä tiedä käynkö pakettia lunastamassa. Jos käyn niin sitten mulla on jossain vaiheessa 5,5 sukkapuikot myynnissä.

Samoin myynnissä on uusin Modakin. Hätäpäissäni laitoin jo toimitukseen viestiä, kun ei lehteä alkanut kuuluumaan, että ei ole lehteä mulle tullut. Ajattelin että postiin jäänyt tai sitten tilauksessa jotain vikaa. Lupasivat laittaa minulle uuden lehden, joten nyt minulla on sitten 2 kpl uusimpia Modia.

No joo enpä tiedä onko tämä ihan oikea paikka tehdä kauppoja, mutta ílmoitusluontoisena asiana jos siis jotakin kiinnostaa.

Duffeliin pitäis ettiä napit. Nappi ja Kone-liike lopettaa täällä Jyväskylässä piakkoin, joten pitäis siellä varmaan piipahtaa tänään. Siellä kun on suurin nappivalikoima Jyväskylässä niin jospa löytäis oikeanlaiset napit sitten sieltä. kun olin ajatellut tummansinisiä duffeli-nappeja.

Huomasin muuten, että musta on tullut blogin maanantai-päivittäjä. Viikolla harvemmin suurempia edistyksiä tapahtuu, joten viikonlopun jälkeen on hyvä kertoilla uusimmat uutiset.

Ei kommentteja: