tiistaina, maaliskuuta 15, 2005

Suunnitelmia ja vähän muutakin

Olen nyt ollut niin tuon duffelin lumoissa etten varmaan ole muistanut kertoa, että takki Samoksesta pikkutytölle on lähes valmis. Enää pitäis kasata ja ommella vetoketju kiinni, mutta kun en malta duffelin tekoa lopettamaan ja siks toisekseen en pystykään, kun duffelin pitääkin olla jo pääsiäisenä periaatteessa valmis. Juhlitaan silloin kummipoikamme 1-v synttäreitä.

Vähän kauhistuttaa tuo vetoketjun kiinnitys, että miten siinä onnistun, mutta kyselen sitten ohjeita kun kiinnitys on ajankohtaista.

Sitten niistä suunnitelmista:

Avokin paitaa pitäis neuloa, jotta edes ens talvena sen sais päälleen.

Veljentytölle ja siskonpojalle meinasin neulasta puuvillalangasta pipot. Ohje jossain novitan vanhemmassa lehdykässä.

Veljentytölle 1-v synttärilahjaks neuletakki woolista. Ohje oli muistaakseni viimeisimmässä tai sitä edellisessä novitassa. Mallineule pääasiallisesti helmineuletta ja rinnan kohdalla kukkakuvioita jälkeenpäin kirjailtuna. takki tulis vaan tummanlilasta/vaaleanlilasta woolista, kun äitillä niitä on varastossa.

Veljenpojalle 7-v synttärilahjaks (raglan ?) pusero Modasta 1/2005. Muuten ihan perusmalli, mutta hihoissa sellaiset vinokuviot. Ajattelin neuloa sen vihreästä nallecolorista jos vaan tiheys noin suurin piirtein täsmää.

Veljentytölle 10-v synttärilahjaks vaaleasta hippystä vetoketjujakku. Malli muistaakseni jommassa kummassa syksyn Novitassa. Niin nuo Hippyt on niitä ystävälahjalankoja Novitalta (4 kerää). Joudun kyllä varmaan ostamaan sitä lisää.

Isälle saapassukat vihreästä nalle colorista.

Äitille pipo 7 veljeksestä

Onneks nuo veljenlasten synttärit osuvat syksylle. eikä noilla sukilla/pipolla ole kiire, joten ihan rauhassa voi neuloa. Olis kiva itsellekin joskus jotain neuloa, mutta on se niin kiva antaa omia neulomuksia lahjaksikin.

Että sellaiset suunnitelmat, saas nähdä kuinka moni toteutuu...

Edit: Unohtui ihan kokonaan, että kummipojalle olen luvannut neuloa neulehaalarin. Malli on Modassa 1/2004.

Ei kommentteja: