tiistaina, kesäkuuta 28, 2005

Kuulumisia

Juhannus meni taas mukavasti. Olimme mökkeilemässä Kannonkoskella ja meitä olikin siellä 33 henkeä viettämässä juhannusta. Hauskaa oli, näki taas paljon sukulaisia ja sai nauttia luonnon rauhasta. Teltassakin nukutti oikein hyvin, pientä juurta selän alla lukuunottamatta. Mökki meillä on aika pieni, mutta väki levittäytyikin sitten ympäri saarta osa aittoihin ja osa telttoihin. Telttoja taisi olla pystyssä 8 kappaletta. Syötyäkin tuli, joten on tuo laihdutusprojekti tällä hetkellä vähän jäissä. Ruokakaupassa kun kävimme torstaina niin oli siinä muilla asiakkailla ihmettä. Muutamia mainitakseni ostoskärryihin kertyi n. 48 lenkkipakettia, 6 kiloa tomaattia, yli 30 hiivaleipää ja 20 kg perunoita. Että sellaista. Tässä juhannusreissun uusi tuttavuus. Näitä oli kaikenkaikkiaan 3 ja kovasti olivat vilkkaita, meinasivat melkein sisälle asti tulla.

IM000515

Sitten neulontarintamalle. Veljentytön villatakki sai viimein nappinsakin, mutta tästä ei tullut hyvä. En ole yhtään tyytyväinen, mutta en jaksa alkaa purkamaankaan. Tuohon valkoiseen osaan oli tarkoitus tulla kukkiakin, mutta on parempi ilman niitä. Siis tää takki on kallellaan joka suuntaan, mutta jospa se kelpais.

IM000525

Näin kauniin värinen tilkku saapui Villapallolta. Tässä yhteydessä voinkin muistuttaa, että alkaa olla viimeiset hetket lähettää tilkkuja. Toivon niiden siis saapuvan tämän viikon loppuun mennessä. Omaanikaan en ole vielä aloittanut, sen voin tunnustaa, mutta tässä joku ilta sen vielä neulon.

IM000527

3 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Ai niin, ne tilkut! Pitääpä laittaa huomenna postiin...

Siniset Silmukat kirjoitti...

Laitoin eilen omani postiin! :0)

Hembu kirjoitti...

Auts, oon ihan unohtanut. Huomenna postiin. Se yksi ja ainut. Höh.