keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2005

Lankahamsteri sittenkin

Ensin oli 2 laatikkoa lankaa siististi järjestyksessä. Sitten tuli 250 g Daisy-lankaa, josta en tiedä mitä teen ja eilen tuli 600 g harmaata nalle lankaa sekä 450 g vihreää Nalle Coloria. Ei en ole luistanut laihdutusprojektista. Tilasin nuo nallet ennen projektin alkua, ihan sillä varauksella että jos ei paino putoakaan. Nalle Colorista tulee paitaa ja sukkaa ja harmaasta Nallesta haalari.

Niin takaisin tuohon lankahamstraukseen. Kuten mainitsin ensin oli 2 laatikkoa siististi järjestyksessä yläkaapissa, mutta nyt noihin laatikoihin olisi tunkemassa enemmän lankaa kuin mahtuisikaan. Vielä noiden edellä mainitsemieni lankojen lisäksi alemmasta kaapista löytyy yksi kerä kerrattua hahtuvaa. En ole osannut päättää mitä siitä tekisin, (Sophie kovasti kutkuttaisi, mutta saas nähdä) joten se saapi odottaa noutajaansa siellä.

Että tällaista meillä. Minustakin tuntuu, että tästä blogistani on tulossa tylsä, aina vain samoja juttuja eikä koskaan mitään uutta. Listatkin siitä mitä pitäisi tehdä on suunniteltu jo aikoja sitten ja ainakin nuo lasten paidat ja haalarit on pakko toteuttaa, joten muutoksia tuskin on tulossa. Kesä on muutenkin varmasti hiljaisempaa aikaa, kun tulee oltua reissun päällä, mutta lupaan päivittää blogia ainakin valmistuneilla töillä. Nyt ei malttaisi vaan millään istua töissä, kun kotona odottaa melkein valmis pikkutytön villatakki. Voi kun saisi edes sen pois päiväjärjestyksestä ja ne kynsikkäät ja sen avokin villapaidan... =)

1 kommentti:

Siniset Silmukat kirjoitti...

Tilkkuni on valmis, millaiseen osoitteeseen sen voisi lähettää?
Haluatko laittaa osoitteen esim. sähköpostiini?(sinisetsilmukat@24net.zzn.com)