torstaina, marraskuuta 10, 2005

Nää otsikot on tosiaan vaikeita

Ensin kävelymatkan päässä kotoa-meemi. Tällaisia maisemia löytyy kun kävelee meiltä parisen sataa metriä. Joten menee reippaasti alle kävelymatkan, mutta kiva paikka kuitenkin, varsinkin kesäisinä hellepäivinä.

IM000816

Pikkuneidin kanssa meni paremmin kuin hyvin. Hän oli kuin enkeli, mitä nyt vähän nukkumaan mennessä itketti, mutta ei ole kuulemma mitään uutta. Nautin oikein kun sain olla neidin kanssa ihan kaksisteen. Ei vauvakuumetta ei.

Sunnuntaina oli ne ristiäiset ja nekin menivät hyvin. Poika oli suloinen ja sai oikein kivan nimen. Edelleenkään ei vauvakuumetta ei, mitä nyt ihan vähän vaan.

Käsityörintamalla ei ole edistytty juuri lainkaan. Kun sain ponchoon hommattua lisää lankaa niin loppuikin siitä toisen värinen lanka, joten poncho odottaa edelleen valmistumistaan. Muut käsityöt ovatkin lähinnä niillä sijoillaan. Ainoastaan ullan neulekeräykseen menossa olevasta takista puuttuu enää toinen hiha ja lähes tuhat langanpäätä odottaa päättelemistään.

Sain vihdoin ja viimein uusimman Modan, mutta eipä tuossa ollut juuri mitään erikoista. Olenkin miettinyt, että kun tuo tilaus päättyy tilaankin Kauneimmat käsityöt-lehden.

Mutta nyt kotihommien pariin, jotta pääsen neulomaan...

3 kommenttia:

sirpale kirjoitti...

Voi kun meilläkin olisi kävelymatkan päässä järvi! Kaipaan järveä! Ja onnea uuteen kummius tehtävään!

Niina kirjoitti...

Hmm...sivulta tulee popup-mainos.
Kannattaisi vaihtaa statistiikkasoftaa. Toi webstats4u tekee noi mainokset.

Tämän nörttipläjäyksen toimitti Niina

Riikka kirjoitti...

Sirpale: Kiitos onnitteluista

Niina: Kiitos tiedosta