perjantaina, marraskuuta 18, 2005

Poncho valmistui

Vihdoin ja viimein tuo veljentytön ponchokin valmistui n. 15 min sitten. Ei olisi taas yhtään tiukemmaksi voinut aikataulu mennä, kun huomenna juhlimme neidin 10-v synttäreitä. Virallisesti synttärit ovat vasta reilun viikon päästä ja olin ajoittanut neuleen valmistumisen sinne, mutta hyvin kerkesi tiukennetulla aikataulullakin.

Lankana ponchossa on 7 veljestä sekä 7 veljestä raita. Koko n. 150 cm ja ohje löytyy Novitasta Kevät 2005. Ponchoa oli kiva tehdä kun vauhtiin pääsi. Alussa meinasi olla vähän hankaluuksia vajaan 480 silmukan kanssa. Lopussa taas tuon kauluksen kanssa sekä 1000:n ja 100:n langan päättelyn kanssa. Ihan hyvä siitä kuitenkin tuli ja olen aika tyytyväinen. Nyt vain toivomme että neitikin tykkää

Poncho 7 veljeksestä  (n. 150 cm)

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hieno! =)

irja kirjoitti...

Tulipa hieno!
Langanpäiden päättelemistä ei tule läheskään niin paljon, jos päättelee jo neuloessa. Eli uuden langan ja sen loppuvan voi "halkaista" ja näillä puolikassäikeillä neulotaan 5-7 silmukkaa ja sitten vaan roikkuvat puolikkaat langanpäät leikataan pois. Samoin väriraitojen kohdalla voi odottavan langan kuljettaa nurjallapuolella pystysuorassa. Kerrosten vaihtuessa vaan kierretään langat keskenään.

Ylläolevasta sepustuksesta ei kai saa selvää erkkikään, mutta konsti kyllä toimii

MysteryKnitter kirjoitti...

Aivan ihana poncho! Olen kade! *faints*