keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

Taukoa kaikesta

IM000723

Päätän pitää nyt kaikilta neulomisen osa-alueilta taukoa. Neulon sen mikä huvittaa, bloggaan sen mikä huvittaa enkä ota mistään neulomisesta mitään paineita.

Viime syksyn urakoinnin myötä neulomisesta tuli minulle sellainen pakko pulla, joten nyt on pakko ottaa vähän rennommin. En ota tilaustöitä vastaan, teen kummipojan paidan, veljentytön ponchon ja sitten katsotaan mitä jaksaa. Pipovaihto-pipo on valmis, joten senkään suhteen ei tarvitse ottaa stressiä. Enpä taida olympialaisiinkaan osallistua vaikka niitä niin kovasti odotin.

Eli blogi on nyt tauolla, päivitän jos on jotain päivitettävää, mutta tuskin mitään hirmu tiivistä päivitystä tapahtuu.

Voipi olla että neulomisen ilo palaa piankin takaisin, mutta voi olla että menee kauankin.

ILOISTA KEVÄÄN ODOTUSTA KAIKILLE!

7 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

noin sen pitää ollakin! Jos tylsistyttää, sit pidetään taukoa. Neulomisenhan on tarkoitus olla ainakin jossain määrin rentouttavaa.. mukavaa kevään odotusta, kyllä se innostus sieltä joku päivä tulee!

KristiinaS kirjoitti...

Oikea päätös. Mitä sitä stressaamaan kivalla harrastuksella. Tekee sitten kun se maittaa. Tämä oli ihan kiva ilmoiotus sulta, niin ei tarvi ihmetellä mihin olet hävinnyt tai onko sattunut jotain.
Oikein hyvää lopputalvea ja sitä kevään odotusta. Ehkä pajunkissojen aikaan tavataan taas. Voi hyvin.

laurakoo kirjoitti...

Toivottavasti löydät neulomisen ilon taas, blogiasi on ollut mukavaa lukea.

Mun kanssa joskus pitää muistuttaa itteäni, et ei lahjojen tarvitse aina olla itse neulottuja, eikä jokaista jokaisena pienenä merkkipäivänä oo pakko muistaa, eikä kaikkiin "teetkö mullekin"-kysymyksiin tarvitse vastata myöntävästi.

Kristel kirjoitti...

Oikein! Ei pidä ottaa stressiä harrastuksesta. :) Eiköhän se neulomisen ilo sieltä palaile, jos teet vain asioita jotka huvittavat. :)

DistantKnitter kirjoitti...

Olemme varmaan kaikki olleet samassa pisteessä, lähellä totaalista kyllästymistä jossain vaiheessa. Se menee omia aikojaan ohi, ja jos ei mene, jotain muuta tulee tilalle!

Carita kirjoitti...

Tavataan siis myöhemmin !

Kati kirjoitti...

itse olen samaa miettinyt useinkin! Huilalile kunnolla ja sitten neulot kun huvitattaa. Mukavaa helmikuuta!