maanantaina, maaliskuuta 13, 2006

Ailit ja Booga bagin yritelmä

Tein vielä ailit kasvivärjätyistä langoista. Lapaset oli helpot ja hauskat tehdä ja näyttävyyttä sai helposti näinkin yksinkertaiseen työhön. Sen verran tein muutosta, että tein peukalokiilalliset lapaset. Nämä lapaset suuntaavat siskolle.

Lapaset kasvivärjätyistä langoista

Lankoja jäi vielä reilusti, joista teen varmasti vielä jotain pientä. Veljentytölle tulee ainakin se takki niistä punasävyisistä langoista.

Booga bagista tuli odotusten mukaan liian pieni ja pienuutta lisäsi vielä se etten muistanut muuttaa lämpötilaa 40:een 60:stä. No tästä nyt tulee varmasti jonkinlainen laukku ilmeisesti veljentytölle. En vain tiedä teenkö tuohon läpän vielä vai pelkät hihnat. Toisaalta tän vois ottaa jonkinlaiseksi koriksi, jossa vois säilyttää jotain pientä. Niin siis eli itselle tarttee neuloa ja huovuttaa jossain vaiheessa laukku.

IM000024

Nyt ei ole kesken kuin isän sukat, joten pääsen hetken päästä aloittelemaan itselle sitä takkia. Isän sukat saavat toimittaa matkaneulomuksen virkaa...

Edit: lisätty linkki Booga bagiin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

täytyis varmaan itsekin kokeilla noita aileja... kivannäkoiset!

Anonyymi kirjoitti...

Itse jättäisin boogan aihion koriksi jossa pitäisin keskeneräisiä töitäni - kyllä tämmöinen minunkin sisustukseen sopisi. Täytyypä ruveta tekemään!

40100.net kirjoitti...

Kerrotteko mulle tietämättömälle, että mikä tarkkaan ottaen on booga bag?

Riksu kirjoitti...

40100: tuosta linkistä löytyy alkuperäinen booga bag. Yritin lisätä linkin postaukseen, mutta ei onnistunut.

http://www.blacksheepbags.com/booga_bag.html

40100.net kirjoitti...

Ok. Kiitos :)