torstaina, syyskuuta 28, 2006

Lisää lankaa

Naapurimme ovat muutamassa talosta pois ja ovat siten halukkaita pääsemään eroon ylimääräisistä ja tarpeettomista tavaroistaan. Avokki saikin jo läjän onkia ja vapoja sekä pelastusliivejä yms. No eilen sitten naapurin täti soitti että hänellä olisi lankoja ja kysyi että haluanko minä niitä, ai minäkö... ööh tottakai! Suurin osa langoista oli aloittamattomia keriä tai vyyhtiä.

IM000233

Tässä läjässä on lähinnä tekokuituisia lankoja, vähän saattaa olla villaa joissakin seassa, hyviä pipo ja raita lankoja. Tuolla alimmaisena vasemmalla olevasta vaalean ruskeasta Daisysta vois itselleen tehdä jotain huivin tapaista. Oikealla oleva vaalean sininen lanka pääsee varmaan kummipojan pipoksi. Noiden kirkkaan vihreiden kohdalla naapuri meinasi että et sää varmaan näin räikeitä halua ja minusta ne on jokseenkin kivan väriset, jos ei muuten niin sitten raidoiksi.

IM000232

Tässä kasassa on sitten villaa, joita naapuri ei kehdannut meinata antaa, meinasi että ovat niin lahoja että joutavat roskiin, mutta nämä ovat minusta niin ihania, että niille on annettava mahdollisuus muotoutua joksikin (peitto, huivi, tyynynpäälliset). Muutama kerä hahtuvaakin oli, harmaata ja kirkkaanpunaista, saas nähdä mitä niistä keksin.

Tässä sen taas näkee että vaikka miten olen yrittänyt pienentää lankavarastojani niin näyttää ne vaan kasvavan vaikka ei ostais mitään. Tänään oli vielä postiluukusta putkahtanut puikkoja aika iso kasa, en vaan kerennyt vielä tutustua että mitä siinä oli

2 kommenttia:

Villapallo kirjoitti...

Tää sun uusi blogipohja on kiva, en oikein siitä tummasta tykännyt...
Lankalahjoitukset on aina kivoja, eikö totta:-)

Katiija kirjoitti...

kiitos Riikka... paita on ihan kantajansta näköinen eli viikari parhaasta päästä!!! Sopii kantajalleen kun kunnolla tehty sukka jalkaan hih mikä vertaus