tiistaina, syyskuuta 26, 2006

Arvonnan tulos ja paketti

IM000228

Tiesin odottaa SNY:ltäni postia ja voi kuinka iloinen olin kun paketti oli tänään saapunut työpäivän aikana ja sisällöstä olin vielä iloisempi.

Jo viime joulun aikaan toivoin tuota kirjaa joulupukilta, mutta silloin ei toive toteutunut, joten tänä vuonna oli tarkoitus uusia toive, mutta onneksi en kerennyt ja itse asiassa olin jo aikeissa mennä ostamaan tuon kirjan, mutta toistaen itseäni... onneksi en kerennyt. Sen lisäksi että tuossa on kivoja ohjeita niin siitä löytyy perusohjeet ja vähän muutakin sukan tekoon. Lisäksi paketista löytyi hauska heijastin ja kortti.

KIITOS SALAINEN NEULEYSTÄVÄNIArvontakoneella laiskasti mutta oikeudenmukaisesti ratkaisin arvonnan voittajan, joka on AnneM (nro 10). Onnea, onnea! Kiitos kaikille osallistuneille, olisi kiva ollut ilahduttaa teitä kaikkia...

Seuraavassa ns. äänestyksen tulos

Äänestyksen voitti ylivoimaisesti tuo Samos-takki (16), Hyvänä kakkosena tulevat huovutetut tossut (4) ja Pikkutytön takki woolin jämistä (4). Seuraaville sijoille 3 äänellä tulivat kasvivärjätyistä langoista neulottu paita, Mohair huivi ja Baby Softista neulotut tossut, Toiseksi viimeisellä sijalla 2 äänellä on Pikkutytön neuletakki Nallesta ja Nalle Colorista ja jaetulle viimeiselle sijalle yhdellä äännellä pääsivät Pikkupojan asu Nallesta, Kasvivärjätyt lapaset ja pojan paita Nalle Colorista. Näistä omat suosikkini ovat ehkä tuo Pojan paita Nalle Colorista sekä Pikkupojan asu Nallesta.

2 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

oho, wautsi wau ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, hauska kuulla, että paketti oli mieluinen =) Mukavaa vikonloppua!
T.SNY:si