torstaina, elokuuta 30, 2007

Tervehdyksiä

Siivouksen lomasta kirjoittelen, ensin tuonne sivupalkkiin lisäilin Fritidsgarnia, jota ostin 200 g, jospa tulis lapasia neulottua vaikka joulupukin konttiin niistä. Ihania värejä, mutta en edelleenkään pysty kuvia laittaa.

Avokki on lomaillut kohta kaksiviikkoa ja minä viettänyt elämääni lomaleskenä, jokseenkin outoa varsinkin kun Pikikin jäi lomailemaan niin on jokseenkin hiljaista. No onpahan ollut enemmän aikaa neuloa =). En ihan kerkeä saada Baby bornin haalaria elokuun aikana valmiiksi, mutta tuleepahan jotain kulutuksia syyskuullekin.

Saas nähdä riittääkö Tennesee tuohon mun takkiin; takakappaleeseen menee ainakin 3 kerää ja etukappaleeseen sitten ilmeisesti toiset 3 kerää eli jää ehkä reilut 4 kerää hihoihin, ei taida riittää, sanokaas te kokeneemmat mitä olette mieltä. Siis täys kilo mulla noita lankoja on yhteensä.

Huomenna pitäis lähteä avokin kanssa mökkeilemään, ilmeisesti saamme viettää viikonlopun ihan kahdestaan. Toivottavasti säät edes hieman meitä suosivat eikä sataisi kovasti ja etenkään ei tuulisi,koska venematkaa on se reilu pari kilometriä .

Koska päivityksiä on ollut niin harvakseltaan niin järjestetään kuitenkin arpajaiset. Kaikki ketkä jättävät kommenttia tähän postaukseen osallistuvat arvontaan. Osallistumisaikaa on viikko eli arpajaiset päättyvät 6.9.2007 klo 14.01. Voisitte kommentteihin kertoa vaikka mitä syksyltä odotatte eniten. Itse odotan puolukkametsään sekä avokin kanssa hirvimetsälle pääsyä ja toki myös pimeneviä iltoja, jolloin poltella kynttilöitä ja neuloskella kaikkea kivaa =)

Että sellaista. Odotellaan, koska saan kuvia tänne näytille.

20 kommenttia:

emilia kirjoitti...

odotan uuteen kotiin muuttamista ja kodin sisustamista :) tietty myös lämpimiä koti-iltoja neuleen kanssa.

Carita kirjoitti...

Syksy ei ole lempivuodenaikani, mutta odotan kuitenkin pimeneviä iltoja ja kynttilän valoa.

sirpale kirjoitti...

Odotan kuivaa syksyä. Lomamatkaa. Neuletakkia valmistuvaksi.

Evelin kirjoitti...

Kyllä minä taidan odottaa pimeinä iltoina poltettuja kynttilöitä, niiden tuoksua ja lämmintä kaakaomukia sohvanreunalla, kun saa taas neuloa lämpimiä lapasia, pipoja ja huiveja joille on käyttöä talvella. =)

MarjutJ kirjoitti...

Taidan odottaa kuulaita syysaamuja ja iloista koiraa pudonneiden lehtien seassa ja tietysti rauhallisia neuleiltoja.

AnneM kirjoitti...

odotan paljon valmistuvia neuleita kun nyt saan olla kotosalla ;) Ja tietysti sitä uutta perheenjäsentä...

Sinikka kirjoitti...

Syksy ei ole lempi vuodenaikani,mutta odptan pimeneviä iltoja että voi poltaa kynttilöitäja paljon valmiita neuleita.

seijap kirjoitti...

Odotan kirpeitä syysaamuja ja kurkien lähtöhuutoja, jotta voi taas iloita keväällä kun saapuvat takaisin.

LiisaP kirjoitti...

Mun syksyn odotukset on sellaset, että opiskelu lähtee käyntiin hyvin. Ja en enää sairastus yhtään kertaa.

JennyF kirjoitti...

Odotan oikeastaan kaikkea syksyssä, syksy on lempivuodenaikani. Ruskaa, viileitä ja kirpeitä aamuja, villasukkia ja lämmikkeitä jne.

Lape kirjoitti...

Ruskaa, pimeitä ja kirpakan raikkaita iltoja. Ja kun viilenee saa saunankin lämmittää hyvällä omallatunnolla useammin ;)

marsu kirjoitti...

No, kappas vaan, pääsin osallistumaan arvontaan kun tulin arvonnan takia tänne :-)

Syksy on miun lempparivuodenaika, pimenevät illat ja kynttilät. Sienimetsässä käynti ja puolukkaakin on jo kerätty. Hirvestys jää väliin vieläkin kun muuton takia en kuulu tällä hetkellä seuraan jossa pääsisin metsälle mutta muuten vaikuttaa hyvin samanlaisiltä meitin syksyodotukset.

Niin ja se ilmoitus, sie olit se jonka arvontageneraattori arpoi toisen palkinnon voittajaksi miun lankavuoriarvuuttelussa :-) Eka meni lähinnä arvanneelle ja sitten arvoin toisen kaikkien kesken. Jotain (toivottavasti) kivaa keksin siullekin lähettää, mutta jos viitsit sähköpostiin laittaa osoitetietojasi niin postipoika löytää paremmin perille.

wiiks kirjoitti...

Haravointia :) Uskoo ken tahtoo, mutta ihan oikeasti. Ihana olla pihalla ja katsella kun muksut hyppii lehtikasoissa...

Liisa kirjoitti...

Odotan pimeneviä sadeiltoja jolloin voi käpertyä sohvalle neulomaan, polttamaan kynttilöitä ja katsomaan leffoja. Myös aurinkoisia syyspäiviä, jos niistä saisi inspiraatiota valokuvaamiseen, jonka harrastus on ollut katkolla inspiraation puutteen vuoksi. :)

Katja J kirjoitti...

Syysinspiraatiota odotan, oikeastaan sen jatkumista... Syksy on mielestäni energisoivin vuodenaika, ehkä siksi kun olen syksyn lapsi.

HannaEmilia kirjoitti...

Alkusyksy on minusta kaunis ja sitä odotan .. myöskin pimeneviä iltoja ja kauniin värisiä vaahteran lehtiä maassa.

Omiin suunnitelmiini kuuluu työn ohella opiskeleminen ja uusien harrastusten aloittaminen.

Pirkko kirjoitti...

Odotan sadetta ja myrskyä ja pimeyttä, enkä todellakaan ilolla :( Ai, et tarkoittanut tätä, vai? No jos jotain positiivista yrittäis hakea, niin sitten varmaan ruskaa pakkasella :D (en ole oikein syysihminen)

inkeri kirjoitti...

Odotan lämmintä ja kuivaa syksyä, joka muuttuu kunnon talveksi ennen joulua.

Susanna L-A kirjoitti...

Odotan sienisatoa sekä lämpimiä syyskuun päiviä.

TeSa kirjoitti...

Syksy kuuluu ehdottomasti parhaimpaan vuoden aikaan.Luonto valmistuu lepoon,mutta itse puhkuu energiaa kaiken uuden oppimiseen.
Pimeät illat,kynttilät ja ihana käsityö.
Reipasta syksyä sinullekkin.