torstaina, tammikuuta 24, 2008

Lumipyryä odotellessa

Työssä oppimis-jakso on sujunut hyvin, mukava paikka, mukavat vanhukset ja mukavat työntekijät, aika hurahtanut tosi äkkiä, olen jo puolessa välissä menossa tätä jaksoa =). Mahatauti on vaan ollut liikkeellä tuolla paikassa, puolet vanhuksista ja pari työntekijääkin ovat olleet mahataudin kourissa ja itselläkin vähän sellainen olo, että saas nähdä.

Aloitin aamulla kuitenkin uskaliaasti siivoamaan, saas nähdä jääkö vaan kesken jos tauti iskee. Peitot on pihalla tuulettumassa ja pitäis nuo matot keräillä ja viedä nekin ulkoilemaan. Lumipyryä vaan ovat luvanneet päivemmällä tänne keski-suomeen, joten saas nähdä jääkö tuuletus lyhyeen. Siis jopa 20 senttiä saattais tulla kerralla, huh huijaa, tietääpähän ainakin ettei miestä näy paljon kotona.

Kummitytön haalarin olis tarkoitus valmistua vielä tän kuun puolella, mutta toista hihaa on vasta vähän aloitettu ja toista ei ole aloitettukaan, joten saas nähdä. Ihan itse olen sen mallin suunnitellut ja minusta tuosta tulee ihan hieno.

Niin on meillä jotain tapahtunutkin, haettiin uusi sohva viime viikon maanantaina ja se on hieno!!! Menee vaan koko sisustus (siis mikä???) uusiks meidän olkkarissa...

Jään odottelemaan lumisadetta ja varaudun vatsatautiin, toivottavasti turhaan, siis tuohon viimeiseen, lunta jo kuitenkin kaivataan.

Ei kommentteja: