perjantaina, helmikuuta 01, 2008

Tammikuu 2008

Jospa minäkin rupeaisin pitämään tällaista kuukausiraporttia.

Tammikuussa ei valmistunut kuin tuo äitin pipo ja lankaa siihen kului siis tuo 95 g

Ensi kuulla (tai siis tälle kuulle) siirtyy kummitytön haalari, olisi valmistunut varmaan tammikuun puolella, mutta lanka loppui tietty kesken. Ja nyt odottelen yhtä kerää samaa erää olevaa 7 veljestä, siis jos sitä vain löytyy...

Tuohon haalariin käyttämäni lanka oli erää 6071 ja kun Anttilasta kävin ko. lankaa vyötteen ja langanpätkän kanssa hakemassa oli väriero jo noissa langanpätkissä niin suuri, että en viitsinyt lankaa sitten ostaa.

Aloitin myös toissapäivänä veljentytölle villalangoista villatakkia ja neuloin jo kainaloihin asti, mutta takista ei tullut hyvä, joten purin sen eilen illalla ja aloittelen alusta, jospa tekis vaikka puseron välillä.

Lankahamstereihin en viitsinyt osallistua, kun ei tuota lankaa nyt niin paljoa ole kuitenkaan. Taustalla kuitenkin hamsteroin, sillä yritän kovasti kuluttaa noita lankojani, jospa jossain vaiheessa vois ostaa vähän jotain uusiakin tuonne varastoon.

Muutoin tammikuu meni työharjoittelussa, jossa tykkään kyllä olla. Ihanaa päästä soveltamaan käytäntöön kaikkea oppimaansa. Tänään olisi iltavuoro ja ensi viikko vielä harjoittelua ja sitten alkaa näyttöviikko.

Katsotaan josko kuukauden päästä olisi vähän enemmän valmistunut ja kulutettu.

1 kommentti:

JaanaM kirjoitti...

Kyselit joku aika sitten mekkoon käyttämääni lankaa, huomasin kyllä kysymyksen, mutta kun en heti vastannut, niin tietäähän sen kuinka sitten käy..
Lanka on Sandnes Smart´ia, todennäköisesti hieman paksumpaa kuin alkuperäisen ohjeen lanka.
Onko mekkosi vielä tallessa? Olisi mahtavaa nähdä kuva siitä! Ja jos teet kummitytöllesi, niin vinkkaatko minulle, niin tiedän kurkkia ;)
Oli muuten aika helppo tehdä, vaikka sainkin kulumaan aikaa reilusti yli puoli vuotta! Mutta purin sitä niin paljon. Olisi myös kannattanut tehdä hameosa pyörönä, olisi tullut näppärämmin :)