lauantaina, helmikuuta 23, 2008

Lomalainen

Näyttö on suoritettu onnistuneesti ja tyytyväinen olen suoritukseeni. Yksi opintojakso jälleen suoritettuna. Alkuviikosta pyörähdin Espoossa, eilen oli näytön arviointikeskustelu ja nyt ois vielä yksi viikko lomaa ennen kuin palaan opintojen pariin.


Neulerintamalla ei mitään uutta, kummitytön haalari valmistui ja kummitytön päälle kokeiltuna totesimme, että selkäosuus jää ihan kohta liian lyhyeksi, joten haalari on nyt purettuna ja odottaa lisää pituutta tuohon selkäosaan neulottavaksi. Tylsää hommaa, mutta parempi ettei heti jää pieneksi.

Matkaneuleeksi piti keksiä jotain uutta, joten aloitin sukkia neulomaan. Ensimmäistä kertaa kokeilen "ylösalaisin" sukkia. Kivalta tuntuu, ainakin näin alkuunsa.

Mutta nyt takaisin siivousten pariin, äitin ja isän koirulikin tuli meille kissan pomotettavaksi, koira ihan reppana, kun kissa näyttää että kuka on tämän paikan kingi. =)

Juu ja tuonne sivupalkkiin lisäsin lankaostojani hiukan. Villasukka toimitti minulle ystävällisesti lisää lankaa tuota haalaria varten ja Sellon Prismasta löytyi Silja-lankaa, kuvia ehkä myöhemmin.

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Hei, nyt on hiukan ohjeistettu kassin tekoa blogissani.