keskiviikkona, elokuuta 20, 2008

Tauon jälkeen

Ei kuvia, kun ei mitään valmistakaan, anteeksi tämä. Juu kesällä ei valmistunut oikeastaan mitään, toukokuun lopulla sain valmiiksi yhden pienen pipon ja siinä se. Aloitettu on yksi pikku neidin mekko ja yksi 10-vuotiaan pojan paita. Paita saattaa valmistua vielä tässä kuussa, mutta tuo mekko ei. Aiemmin aloitettu takki itsellekin lojuu keskeneräisenä jossain kaapissa.

Kesä on mennyt täysin töiden merkeissä, vapaita viikonloppuja on ollut 3 kesäkuun alun jälkeen, viikkovapaita sitten kylläkin. Neuloa olen yrittänyt aina kun vaan aika ja jaksaminen ovat sen sallineet, mutta vähille on jäänyt. viime aikoina neulomisinto on hieman lisääntynyt, kun aikaakin on alkanut olla vähän enemmän ja nyt kun koulu alkoi ja ensi viikolla loppuu työt niin illat ainakin ovat vapaata, jippii.

Lanka varastot ovat lisääntyneet kesän aikana:

Touko-heinäkuu 2008

Kulutettu -515 g
Ostettu/saatu 1600 g
Yhteensä + 1085

Kulutuksiin ei neulomalla ole tullut 20 g, loput olen myynyt ja tarkoitus olisi taas käydä nuo varastot läpi ja saada lankoja myyntiin. Ostettu on Popparia ja samosta sekä palkaksi saatu Kotiväkeä muutama kerä.

Katsotaan milloin tulisi kuvallisia bloggauksia, mutta kiva on palata lukemaan muiden blogeja, sillä niidenkin lukemisessa oli kesällä usean viikon tauko. Kunhan nuo työt tosiaan loppuu niin aikaa riittänee hieman tännekin =)

Ei kommentteja: