tiistaina, elokuuta 26, 2008

Tiistaita

Flunssa ei ota jokseenkin hellittääkseen, no pahin nuha vaihe mennyt ohite, mutta pää kuin haminan kaupunki eikä jaksaminenkaan mistään parhaimmasta päästä. Viimeinen työpäiväkin jäi kuumeilun vuoksi väliin ja tämän ja eilisen päivän olen pysytellyt melkeinpä kotosalla...

Eilen oli pakko kyllä käydä ruokakaupassa ja samalla nappasin matkaani 7 kerää 7 veljestä V:n (salanimi, tiedä vaikka saaja täällä kävisi lukemassa blogiani)paitaa varten. Isoja töitä edelleen tiedossa. 10-v:n paidalla ei päästy mitalisijoille, sillä olen vartalo-osan resoria vasta työstämässä, tavoitteena kuitenkin saada se tän kuun kulutuksiin, jotta tulis vähän miinustakin =)

Ilmiselvästi neuleinto kasvamassa, kova hinku ois ostaa uusia lankoja ja neuloakin yritän jaksaa aina välillä juu ja Kipakoiden tapaamisia odotan innolla ja projekteja jne, se on sitten eri asia, kauan tämä into säilynee.

Voi kääk,huomasin tuossa lankakulutuksia päivittäessä, että mulla taitaa mennä tuo 10 kg rikki vielä tän vuoden puolella, lankaostoja tiedossa enemmän kuin kulutuksia, pääsenpähän 10-kerhoon =)

1 kommentti:

Myy kirjoitti...

Hei, kiva kun olet palannut tauolta. Eipä sitä kesällä kauheasti tule neulottua, eikä ehdi niin kovin kauaa koneen vieressäkään istuskella. =)

Näitä neuleblogeja lukiessani olen itsekin innostunut kutomaan. Työn alla on kesäksi pusero/tunika. Sinisenä, tietenkin. Kun vaan ehtisi tapetoinnilta sen ääreen. ;)