perjantaina, lokakuuta 31, 2008

Vilautuksia

IM000956

Tällaista täällä valmistui eilis illan aikana, eikä tuossa ole ihan kaikki.

IM000955

Lisää kuvia ja faktoja paremmalla valolla, mutta pakko oli tulla edes vähän näyttämään.
Tästä työstä olen ylpeä.

Mulla piti olla vapaa viikonloppu, kun avokkikin lähti hirvimetsälle, mutta soittelivat ja pyytelivät viikonlopuksi töihin ja kyllähän opiskelijalle työt (raha) kelpaa, että jää koulu- ja kotihommia tekemättä.

4 vuotta muuten tuli tälle blogille tuossa viime viikolla täyteen ja sen kunniaksi se lupaamani arvonta. Arvontaan pääsee osallistumaan jättämällä kommentin tämän postauksen yhteyteen. Jotain ehtoja, joten kommentin pitää sisältää vähintään 5 sanaa, ettette liian helpolla pääse.

Toivoisin saavani parannusehdotuksia blogille, koska minusta tuntuu, että lukijoitani on kadonnut tämän blogihiljaisuuden vuoksi, mutta se on vain toive.

17 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Viisi sanaa. Oho. En osaa parannus ehdotuksiakaan antaa. Kiva kun olet blogilistalla olemassa, niin muistaa tulla katsomaan silloin kun päivität.
Neljä vuotta, se on aika pitkä aika. Onnea leikki-ikäiselle blogille.

.k kirjoitti...

Onnea!!
Entäs jos piristäisit vähän blogin ulkoasua, ohjeitakinhan löytyy tuunaukseen? Sellaisia blogeja on mukavinta seurata, jotka näyttää "omanlaisiltaan". Omia kuvia keulille :)

aura kirjoitti...

Paha mitään parannusehdotuksia on antaa, minähän käyn täällä lukemassa. Ei ainakaan minua harva tahti haittaa. Onnittelut nelivuotiaalle!

Villasukka kirjoitti...

Jokainen bloggaa omalla tavallaan joten en oikein osaa toivoa mitään. Minä käyn täällä, koska tunnen sinut ja on kiva kuulla kuulumisiasi. Toivottavasti taas tavataankin välillä :)

iso gnu kirjoitti...

Parannusehdotuksia ei ole; minusta on kiva on että on erilaisia blogeja ja bloggaajia. Välillä tiuhempaan ja välillä harvempaan voi blogata ja ainahan sitä tulee käytyä kun päivität.

Niin onnea paljon!

JaanaM kirjoitti...

Onnea 4-vuotiaalle!
Hitaus ei haittaa, koska käyn täällä blogilistan kautta. Tulen lukemaan, kun päivität.
Parannusehdotuksia ei tähän hätään tule mieleen, jokaisen blogi on omannäköisensä. Ja hyvä niin.
Hyvää jatkoa!

Lellu kirjoitti...

Hei! Mekko näyttää tutulta, minä neuloin tyttären tyttärelle samanmoisen. Ja itsekelläkin on välillä aikoja, jolloin ei jaksa/viitsi blogata, sitten tulee taas entistä virkeämpänä takaisin.

TeSa kirjoitti...

Voi kuinka kaunis mekko, söpö.
Täällä on aina mukava käydä lukemassa päivityksiäsi, oli sitten tahti hidas tai nopea.
Mukavaa syksyä sinulle.

Maarit kirjoitti...

Onnea minultakin. En myöskään minä osaa parannusehdotuksia laittaa. Käyn aina kun päivität eikä haittaa vaikka ei usein päivitäkään. Mullakin tällä hetkellä on pitkiä bloggaustaukoja, kun ei vaan ehdi.

uhoava gnu kirjoitti...

Käyn aina lukemassa kun blogilistalla näkyy päivitys ja sitä kautta ei ollenkaan haittaa bloggaatko usein/harvoin/säännöllisesti/epäsäännöllisesti.
Jos _jotakin_ muutettavaa halutaan kaivella, niin kuvat ovat aina kivoja - siis vaikka noihin kuukausisaldopostauksiinkin jotain kuvia sun hienoista neuleista!
Kaikin puolin kiva, elämänmakuinen blogi.

katjaii kirjoitti...

Moikka!
Eipä mullakaan mitään oikeita parannusehdotuksia ole, luen nykysin googlereaderin kautta ja liian harvoin avaan ihan oikean blogin sivun. Readerissa kun kaikki näyttää samalta, niin hienot ulkoasujutut menee vähänniinku "hukkaan".
Mutta miks mä käyn täällä vaikka päivitystahti olis kuinka hidas? Siks kun ollaan käyty samoissa neuletapaamisissa! Vieläkin tuntuu, että olis vaan pari kuukautta kun oon viimeks käyny siellä Jykylässä tapaamisessa, mutta siitähän tuli just vuosi... Mutta silti haluan pysyä mahdollisimman hyvin mukana, mitä sen suunnan ihmisille kuuluu.
Hyvää työviikonloppua!

Maara kirjoitti...

Hei ja onnea 4-vuotiaalle bligille! Samaa rataa mennään, eli en osaa parannusehdotuksia sanoa..Itselläni ei ole edes omaa blogia, mutta sitä ahkerammin käyn lukemassa muiden kirjoituksia :) Ihana katsella mitä muut saa aikaan ja on aina hauska kohdata näitä langanostajia ja samaistua heihin! Lankojahan ei ole koskaan liikaa..

Heidi kirjoitti...

Heippa! Muistatko vielä siinä naapurissa asuneen neulojan (joka sittemmin muutti Pohjois-Karjalaan)? :) Käyn välillä vilkuilemassa kuulumisiasi. Nykyään olen täystyöllistettynä äitiyslomalla 4,5kk vanhan pojan kanssa ja neuloskelen jos jossain välissä suinkin ehdin.

Onnittelut blogille ja mukavaa loppuvuotta :)

T. Heidi

Pirkko kirjoitti...

Minusta on tullut ihan mahdottoman laiska blogien lukija näköjään, kun tämäkin on jäänyt huomaamatta. Laiska kommentoija olen ollut aina. Mutta nyt tulin sanomaan, että mekosta tuli aivan upea! Sinulla on niin mahdottoman tasainen käsiala, että kateeksi käy. Ja blogisi miellyttää ihan sellaisenaan, mitäpä sitä ehjää korjaamaan :)

Terkkuja muuten katjaii:lle ja Heidille :) Kiva lukea teidänkin kuulumisia, vaikka tätä kautta (teitä muita tuttuja näkeekin tapaamisissa ;D)

AnneM kirjoitti...

niin, ei minuakaan haittaa vaikka harvemmin päivittelee, luen kuitenkin :) :) Näköjään tähän vastaaminen taas kesti, on kyllä tähditettynä tuolla google readerissa, mutta enpäs ole sitäkään listaa ehtinyt käydä läpi :O Mukavaa joulun odotusta!

Irina kirjoitti...

Onnea 4-vuotiaalle! Päivityksiä minäkin usein selailen ja sieltä "jumitun" usein kiinnostaviin blogeihin. Olen huomannut,että itseäni kiinnostaa monipuolisuus. Vaikkakin omassa on nykyään melkein pelkkiä sukka-neuleita.
Hyvää Joulun odotusta!

teisa kirjoitti...

Onnea monesta blogivuodesta. Minä tykkään lukea monenlaisia blogeja enkä kyllä juuri koskaan lue esim. sivupalkkien tarjontaa, vaan pelkän blogin sisällön. Bloggaamisesta ei pidä tehdä mitään pakkoakaan itselleen, vaan kirjoittaa silloin, kun siltä tuntuu/ on asiaa. Hyvää jatkoa!