perjantaina, tammikuuta 23, 2009

Valmistuneita

Veljenpojan paita valmistui jo tuossa vuoden vaihteessa, mutta en ole vain saanut aikaiseksi postattua. Popparista tuon neuloin ja en neulo toista kertaa tuosta langasta, jokin siinä tökkii ja pahasti. Tosi inhottava neuloa, inhottavuutta lisäsi se, että langasta lähti nöyhtää ja kyllä tiesi että sohvalla on neulottu, kun oli sinisävyistä nöyhtää "täynnä".

Pojan paita Poppari-langoista

Pojan villapaita
Lanka: Tee-tee poppari -350 g
Puikot: 4,5 mm
Ohje: mittoja sieltä sun täältä.

Viime vuoden puolella valmistuivat nämä sukat Flotte Sockesta. Enpä tiedä kuka nämä saa, mutta ehkä käyttäjä löytyy. Olne intoutunut neulomaan näistä ohuista langoista sukkia, sitten omistaa vielä 15 cm bambupuikot niin sukkien neulominen on yhtä juhlaa

Sukat

Naisen sukat
Lanka: Flotte Socke -75 g
Puikot: 3 mm bambut

Viime viikonloppuna mietin, että olispa kiva ruveta neulomaan jotain kolmiohuivia ja surffailimpa siinä sitten netissä ja totesin, että kerrankin minuakin onnistaa, kun eksyin Lankakomeron sivuille ja löysin tiedon kevätpäiväntasausyllätyshuivista. Sitä nyt olen innokkaasti aloittanut, lankana Virolainen villa ja puikot 3,5 mm pitsiaddit. Tässä kuva alusta:

IM000007

Että tässäpä tätä postausta taas pitkäksi aikaa. Arvontapalkintoja odottavat, palkinnot saapuvat kun vähiten sitä osaatte odottaa.

2 kommenttia:

famu kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa.Ja oikein hyvää jatkoa tälle alkaneelle vuodelle.- Mukavan näköiset sukat.Lanka on kyllä täysin outo minulle ja samoin nuo 15 cm:n puikot.Laitanpa toivomuslistalle!

LiisaP kirjoitti...

Kiitos tosi paljon siitä paketista. Lanka on tosi ihanaa ja värikin ihanan neutraali. Voi vaikka värjätä jos sille päälle satun, mutta luulen että toun värisenä toi pysyy. Suklaan söin heti. KIITOS!