maanantaina, helmikuuta 02, 2009

Aurinkoista helmikuuta

Kevätpäiväntasaushuivin 3. vihje on valmis. Tätä on kiva tehdä, kun saa vähän haastetta. Odotan malttamattomana 4. vihjettä.

IM000010

vietän ns. vapaapäivää. Viikonloppuna olin palkkayötyössä la-su ja ens yöks pitäis mennä harjoitteluun. Sit ois yks nukkumapäivä ja yks vapaapäivä. Juu siis toisiks viimeistä harjoittelua viedään, 4 viikkoa vielä jäljellä tuolla terveyskeskuksen vuodeosastolla ja sitten 8 viikkoa kotipalvelussa, sit ois koulu siinä, kun sais vielä kaikki tehtävät tehtyä.

Puikoilla tällä hetkellä

Kevätpäiväntasaushuivi - valmistua pitäis 20.3 mennessä

Veljenpaita - pitäis valmistua syyskuuhun mennessä

Kaverin tulevalle vauvalle myssy
- pitäis valmistua 16.2 mennessä, lisäksi tarkoituksena neuloa sukat ja lapaset.

Sukat jollekin - toimii matkaneuleena, valmistuvat sitten kun valmistuvat

Siitä mun omasta takista ei puhuta, on tungettuna jonnekin kaapin perukoille.

Toivottavasti tuo veljenpaita valmistuu kuitenkin nopeammin, sillä tarkoituksena neuloa myös hänen vaimolleen paita. Vauvaneuleita varten jouduin ostamaan 150 g Wool sävyä, koska varastoista ei löytynyt oikeanlaista lankaa.

Nyt pitäis varmaan vähän syödä jotain ja ruveta tekemään jotain muuta kuin surffailla netissä ja neuloa.

1 kommentti:

Myy kirjoitti...

Tuo on tuttua, että jokin työ jää "odottamaan parempaa aikaa". Aloitin itse syksyllä ensi kesäksi neuleen itselleni. Kun sitten alkoi sukankutomistarve, työ jäi syrjään. Osat on periaatteessa valmiina, kunhan ompelisin saumat ja pääntielle taitaa vielä tulla jotain. Tosin nyt on vasta helmikuu, joten saattaa ehtiä kesäksi valmistuakin. ;)

Nyt on tekeillä, itselle sekin, jonkinlainen shlaali tai muu vekotin, siihen pitäisi tulla hiha toiselle puolelle ja muuten olla kuin huivi, mutta teen vähän leveämpänä ja eri langasta, joten yhtä hyvin siitä voi tullakin viltti. =D

Olen myös ostellut kamalasti lankoja. Tänään vaalenavihreää Nallea, kun Topsu haluaa siitä jotain. Ei auttaisi olla pienten lasten kanssa kaupassa...