torstaina, tammikuuta 13, 2005

Ei mulla vaan

No ensinnäkin avokin paita on edistynyt mukavasti. Kaposelta näyttää, mutta palmikko vetää kovasti työtä kasaan ja kun vähän mallas sitä päälleen niin kyllä se sopivalta vaikutti. Palmikoita on ollut yllättävän helppo tehdä ja kerroksia tullut nopeasti. Innostusta riittää niin ettei meinaa illalla malttaa nukkumaan lähteä.

Otsikkoon viitaten: Kamalan monet neulontalistalla puhuvat siitä, että kuinka on keskeneräisiä töitä ja lankoja joka nurkassa. Ei mulla vaan. Keskeneräisiä töitä ei ole tällä hetkellä ainuttakaan. Olen tehnyt sen vakaan päätöksen että uutta työtä en aloita ennen kuin edellinen on valmis, poikkeuksen tähän tekevät ns. kiireelliset työt esim. jos on syntymäpäiviä tulossa ja pitäis jotain lahjaksi tehdä. Lankoja en ole hamstrannut. Ainoat langat mitä mulla on niin ovat sellaisia jämälankoja ja niitä on sellainen keskikokoinen laatikollinen sekä ompelupakissa muutama kerä. No lankoja kyllä on isompia ja pienempiä keriä. Osa on sitten sellaisia kun on jotakin tehnyt ja sitten purkanut niin ne on jäänyt pyörimään kaappeihin tai siis tässä tapauksessa laatikkoon. Jos en muuta niistä keksi niin sitten vaikka teen vaakalle tilkkuja tai teen niistä jonkun peiton. 7 veljeksen lankoja on aika paljon, mutta niistä voi ahkeroida vaikka sukkia ja lapasia lahjaksi. sitten mä en vois kuvitellakaan ostavani lankoja varastoon jos en tiedä mitä niistä tehdä. Mun tarttee tietää ihan tasan tarkkaan mitä teen ennen kuin lankakauppaan lähden, poikkeuksen tähän kyllä tekee Tallinnan reissu, kun siellä oli niin kivoja lankoja etten voinut jättää ostamatta. Että sellaista, tarkoituksenani ei ole ketään loukata eikä arvostella ajattelin vaan omat kokemukseni kertoa lankojen hamstrauksesta ja keskeneräisistä töistä. Sormet kyllä kovasti syyhyää lankojen hamstraukseen, mutta pidän vielä pintani... =)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu ei meillä muilla ole mitään kesken eikä me hamstrata me varastoidaan tulevaa käyttöä varten ;) Ei vaan kyllä tässä on yritetty välttää lankaostoksia sekä vähentää ns kaapeissa roikkuvia vaatekappaleita... langatkin ovat dieetillä, kovin hitaasti vaan vähenevät? Sain juuri purettua yhden aloituksen jotta saan siitä jotain käytettävää tehtyä? Kummasti langat vaan huutavat kaupassa nimeäni.... Lapeeee, tänne tänne sä haluut mut ;) No joo hyvä tavoite tuo sinun tapasi... mä vaan oon niiin heikko ihminen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Siis enhän minä hamstraa lankoja, mutta niitä vaan jotenkin kertyy... ;D

Tiina

AnneV kirjoitti...

Enkä minä ainakaan! Ketähän Riikka mahtaa tarkoittaa? Mennään sen blogiin riekkumaan ja hyihyttelemään.

Kati E kirjoitti...

Mitä, ei ylimääräistä lankaa? Ei keskeneräistä työtä? Mitäs tää on???

Susanna kirjoitti...

Mulla kertyy kyllä välillä noita keskeneräisiä töitä, koska usein tulee joku idea mitä täytyy heti päästä kokeilemaan :D . Mutta lankahamstrauksen suhteen olen vähän samanlainen kuin sinä, tosin on sitä lankaa kertynyt aivan älyttömästi, mutta en kuuna päivänä osaisi ostaa kiloa jotain lankaa tulevaisuuden käyttöä varten. Vaikka tiedän mitä olen tekemässä, tuntuu säkillinen lankaa jotenkin niin suurelta ostokselta :) Tämänhetkisenkin villapaidan langat ostin kahdessa erässä...

Riikka kirjoitti...

Joo ja minulla tuota langanhankintaa hidastaa sekin, että mä olen niin "tuurineuloja" että en osaa sanoa, että milloin tää innostus loppuu vaikka nyt tuntuukin hyvältä ja innostusta riittää, mutta ei kyllä muille asti jakaakseni.