perjantaina, tammikuuta 21, 2005

Neulomisintoa riittää

No ensin avokin paidan kuulumiset. Olen nyt melkein kainaloissa asti menossa eli palmikot on tehty ja eilen aloitin yläosan joustinneuleen. Paita on valmistunut mukavaa vauhtia olen suorastaan ihan yllättynyt, kuinka helposti ja nopeasti palmikko-osuus valmistui. Kapealta näyttää, mutta taas kun mies sitä koetti niin venytettynä näytti siltä että sopiva on. Kohta pitäis raglan-kavennukset aloittaa ja vähän jännittää...

Avokin siskon tytölle meinasin tehdä paidan Samos Lollipopista. Se on niin houkuttelevan ja herkullisen näköistä lankaa, että johonkin sitä on pakko kokeilla. Täytyy nyt katsoa että miten tuo miehen paita edistyy, että täytyykö välillä tehdä tuo pikkutytön paita. Ei kukaan muuten olis sattumoisin nähnyt n. 100-110 senttistä samoksesta tehtyä neuletakkia? Siinä yhdessä novitan lehdykässä sellainen on, mutta ajattelin lähinnä vetoketjullista. No jos ei muuta ohjetta löydy niin sitten teen puseron, jonka ohje on tuossa samaisessa lehdykässä kuin se neuletakinkin.

Viikonlopuksi lähdemme reissuun ja ilmeisesti menemme linjuriautolla, joten taas voi kokonaiset 1,5 tuntia neuloa keskeytyksettä. Jippii. Rupeaa vain olemaan aika painava pikkuhiljaa tuo neulomus, mutta ei onneksi vielä liian painava mukana kuljetettavaksi.

Mutta oikein hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Susanna kirjoitti...

Se lehdykän ohje on mun mielestä kiva, ja voithan tehdä siitä vetoketjullisen, jos vaan teet etureunoista suorat ja vetoketju siihen!