perjantaina, huhtikuuta 01, 2005

Kuulumisia!

Duffelin teko siis tyssäsi, kun lanka loppui kesken. Onneksi samaa lankaa oli vielä liikkeessä jäljellä, joten saanen duffelin piakkoin valmiiksi. Reunukset sain tehtyä, mutta koska niistä tuli liian löysät päätin ne purkaa. Toinen reunus on jo valmis. toisesta hihasta puuttuu vielä n. 5 cm ja toista hihaa pitää purkaa, koska sain taas langan katkaistua silmukoita päätellessäni. Niin ja taskut puuttuu vielä kans, mutta eiköhän duffeli ihan piakkoin valmistune.

Samoksesta neulomani tytön neuletakki on vetoketjua vaille valmis. Tai olis jo valmiskin, mutta kun ostin liian lyhyen vetoketjun. Ihan nätti siitä tulee, ainut hassu puoli vain, kun se on joustinneuleena tehty niin se vetää aika paljon kasaan ja näyttää hassulta, mutta jospa se käytössä siitä oikenee. Täytyy tänään hakea se vetoketju ja taiteilla se jotenkin kiinni (saa nähdä meneekö hermot), koska viikonloppuna on tämän neidin synttärit, jolle takin meinasin lahjoittaa.

Pääseekin taas vähäksi aikaa avokin paidan kimppuun, jospa senkin saisi joskus valmiiksi. Kohta pitää kyllä alkaa sitä kummipojan haalariakin väsäämään, jotta sen syksyksi kerkiän saamaan valmiiksi, mutta jospa sitä suunnittelisi sitten toukokuun alussa.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ensi viikolla saatte kuvia neuletakista ja duffelistakin toivottavasti pian!

Ei kommentteja: