perjantaina, syyskuuta 09, 2005

Match-lankaa ja silmukkamerkkejä

Tuon edellisen postauksen jälkeen soi vielä ovikello ja ystävällinen posteljoonitäti ojensi minulle oheisen paketin, joka oli tullut ruotsista asti. Olin Irjan blogissa 10 000. kävijä ja hän palkinnoksi lähetti minulle 4 kerää minulle tähän asti tuntematonta Match-lankaa sekä elämäni ensimmäiset silmukkamerkit. Nyt pääsen opettelemaan niidenkin käyttöä. Saas nähdä mitä käyttöä langoille keksin... Suuri kiitos Irjalle!!!

IM000668

3 kommenttia:

Siniset Silmukat kirjoitti...

Yhteisesti neulomamme peitto varmasti lämmittää saajaansa. Jatkatko Riikka vielä tilkkupeittoprojektia? Mikäli, niin voin osallistua tilkuin seuraavaankin tai voin myös ilmoittautua seuraavaksi vapaaehtoiseksi peiton kasaajaksikin.. sikäli kuinka tilkkuinnostusta vielä riittää. ... ja kunhan saadaan käsi paketista! :0)

Riikka kirjoitti...

Olis kiva jos joku muu välillä kasaisi peiton. Itse olen kyllä innostunut osallistumaan peiton tekoon, jämälankoja vielä riittää =)

Siniset Silmukat kirjoitti...

Selvä juttu! :0) Tiedustelenpa siis blogissani mahtaisiko Tilkkupeittoprojekti II saada lisää osallistujia! Hyvää viikonloppua!