perjantaina, syyskuuta 30, 2005

Yllätys, yllätys

Saattekin kuvia jo ennen viikonloppua. Eilen valmistuivat vihdoin ja viimein kynsikkäät sekä avokin villapaita. Eihän niissä kauan vielä mennytkään

Kynsikkäiden kanssa taistelin kauan aikaa, koska ne olivat miehen makuun liian lyhyet ja saisivat vieläkin olla pidemmät, mutta lupasin tehdä hänelle toiset, koska näiden kanssa meinasi mennä jo hermo. Saapahan avokki ne sormiaan lämmittämään kun lähtee lauantai aamuna hirvimetsälle. Sävy on mitä oivallisin tuollaiselle metsämiehelle.

Miehen kynsikkäät Nalle Colorista

Ja tässä avokin paita. Olen alkanut paitaa tekemään tammikuussa, mutta olen tehnyt siinä ohessa niin paljon muuta. Paita olisi ollut aikaa sitten valmis jos olisin sitä pelkästään tehnyt. Tähän olen tyytyväinen. Ja olipa miehelle vielä ihan sopiva ja hyvännäköinen päällänsä. Harmi vain kun en tullut silloin kuvaa ottaneeksi... Mutta tässä kuitenkin jonkinlainen kuva;

Miehen raglanpaita Nallesta

Tiedättekö kun on oikein kauan jotakin työtä tehnyt ja tämäkin kun oli minun ensimmäinen aikuisen ihmisen neulepaita. Niin tuli illalla ihan niin kuin haikea olo kun sai paidan valmiiksi ja tottakai ylpeäkin olo, kun saa aikaiseksi jotain onnistunutta. Voi taas tätä onnistumisen iloa ja riemua, taas.

P.S. Otin muuten minäkin tuon kirjainvahvistuksen käyttöön. Alkaa pikkuhiljaa tuo roskaposti lisääntymään.

7 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Hieno paita tuli, urakka kannatti! Toi kynsikäsmalli onkin tuttu, oon tehnyt niitä varmaan tusinan :)

Carita kirjoitti...

Hienon paidan sait aikaiseksi. Nyt sitten uutta tekemään ;)

Siniset Silmukat kirjoitti...

Hieno paita! Kynsikkäskuvaa en uskalla avokilleni vilauttaakaan. Hän kun nimittäin kynsikkäitä toivoo melkein joka päivä! Onko malli sinun oma tai jostakin lehdestä tms...? Jos saa uteloida? :0)

Riikka kirjoitti...

Malli on kopioitu jostain lehdestä, mutta olen tuon kopion johonkin jo kerennyt hukkaamaan. Vanhoista Novitoista (nykyään Moda) olen ohjeen kuitenkin kopioinut.

sirpale kirjoitti...

Kiva paita tuli! Se on hieno tunne kun saa jotain suurempaa projektia valmiiksi :-)

Niina kirjoitti...

Kiva paita :-) Olisi olllut ihan kiva nähdä se vastaanottajan päälläkin.
Muuten, sultakin tulee noita mainoksia :-(

Riikka kirjoitti...

Saaks nuo mainokset jotenkin estettyä? Tietääkö kukaan? Itse en ole niitä huomannut...