keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005

Ahdistaa

Ostin jo kesällä langat serkun tytön villatakkiin, silloin ajattelin että Samos lollipopista tulis jotain kivaa, mutta ei, ei huvita noilla langoilla nyt neuloa. Kävin alkuviikosta ostamassa punaista nallea sekä keltakirjavaa Nalle Coloria yhtä kivaa mallia varten ja ajattelin että näistä se tulee, mutta ei, ohje ei ollutkaan tarkemmin sitä luettuani minulle mieleen..

Haluan tehdä neitoselle raglantakin, raidallisena ja joustinneuleena (2 o 2 n tai 4 o 2 n) sekä vetoketjulla, mutta niin että kaikki kappaleet niin paljon kuin mahdollista niin yhtenä kappaleena. Eli etu- ja takakappaleet yhdessä kainaloihin asti, sitten hihat pyöröpuikoilla ja kainaloista ylöspäin niin etu- ja takakappaleet kuin hihatkin yhtenä kappaleena.

Paljon on ohjeita joissa ainakin yksi noista vaihtoehdoista täyttyy, mutta ei yhtäkään missä nuo kaikki. Tarvitsee varmaan itse suunnitella tuollainen malli, mutta kun en ole koskaan itse suunnitellut mitään neuleita niin uskaltaisko sitä. Kait sitä uskaltaa kuin tekee vain.

No onneksi tuota takkia suunniteltaessa ei ihan toimettomaksi tarvitse jäädä. Veljentytön poncho edistyy pikku hiljaa ja sukkavaihtosukatkin ovat edenneet puikoillaan...

2 kommenttia:

merja kirjoitti...

hei,ootko kattonu uusimmas novitas olevan mallin ribbitakkiin?siin oli lankana käytetty nallea ja nalle coloria.

laurakoo kirjoitti...

Jotenkin tuttu fiilis, kun on olevinaan niin hyvä idea, joka ei sit kuitenkaan nappaakaan. Ikävintä on jos on mennyt jo lupaamaan jollekin jotakin, tai sit jos joku sellainen pyytää, ettei kehtaa kieltäytyä. Oon kuitenkin sitä mieltä, että neulomisen pitää tuntua kivalta, niin en oo sit väkisin mitään neulonut :)