maanantaina, lokakuuta 10, 2005

Kummipojan haalari

Tässä nämä kummipojan haalari, pipo sekä kaulaliina. Lankana Nalle, koko 80-90 cm. Sukatkin tähän settiin tein, mutta ne luovutin käyttäjälle heti niiden valmistuttua. Haalari oli helppo ja nopeakin tehdä. Joku siinä vain on etten siihen täysin tyytyväinen ole. Pipon neuloin parissa illassa pyöröpuikoilla ja siitä tuli mielestäni hauska, ompelin vielä vuoren lakin sisälle ohuesta trikoosta, jotta pipo ei kutittaisi pientä päätä ja onhan se vähän lämpöisempikin. Toivottavasti nämä lämmittävät talven leikeissä.

Pikkupojan haalari (80-90 cm), pipo ja kaulaliina Nallesta

Ja sitten tuohon viikonlopun kilpailuun. Lankaa kasassa oli 975 g, joten lähimmäksi arvanneita olikin kaksi. Voittajia ovat siis Katja sekä AnneM. Laittakaa minulle osoitteenne sähköpostiini (riikka80 ät luukku.com) niin kehittelen teille jotain pientä palkinnon tynkää.

EDIT. Mä en ikinä muista mainita että mistä ohjeet mahdollisesti löytyvät. Eli haalari löytyy modasta 1/2004, malli nro 44. Pipo löytyy modasta 5/2005, malli nro 47 ja kaulaliinan löysin Novitasta 6/2002, malli nro 58

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva setti ja hauska pipo!
Oliko sulla ohje tuohon haalariin, vai teitkö "ihan omasta" päästä?
-Päivii

AnneM kirjoitti...

joo toi pipo on ihana! Jos siihen ei ole ohjetta jossain lehdessä, saiskohan jotain sen suuntaista näytille?

AnneM kirjoitti...

oho.. vastaus olikin tullut sillä aikaa ;) kiitos.

laurakoo kirjoitti...

Sievä setti :)

Kati kirjoitti...

Aivan ihana setti! WAUTSI!