lauantaina, lokakuuta 08, 2005

Kasvivärjättyjä lankoja lisää

IM000783

Nämä langat ovat siskoni värjäämiä lankoja joskus vuonna 1992. Hän ei niille ole käyttöä keksinyt joten lahjoitti minulle langat. Langat ovat viimeiset puoli vuotta olleet heillä varastossa, jossa ovat hieman kostuneet sekä imaisseet itseensä todella tunkkaisen hajun. Tässä ei toki ole kaikkia lankoja vaan osa odottaa vielä siskon luona pääsyä puikoille. Värit eivät ihan oikeuksiinsa kuvassa pääse, mutta aika lähellä luonnollisia värejään kuitenkin ovat

Suurin osa langoista oli kerällä, joten eipä muuta kuin langat vyyhdille (tässä oivallisena apuna oli avokin akkuporakoneen laatikko)ja ulos tuulettumaan. Ensin tarkoituksenani oli langat pestä, mutta nyt kun olen lankoja ulkoiluttanut pari päivää on haju niistä aika tehokkaasti hävinnyt.

Ilmeisesti langat ovat aitoa villaa, tosi rasvaisen tuntuisia ainakin ja niitä haistellessa jostain tulvi nenään sellainen villan tuoksu. Langat ovat vahvuudeltaan 7 veljestä.

Lupasin langoista neuloa siskonpojalle jonkinlaisen neuletakin. Siinä sitä onkin suunnittelemista, ettei takista tule kovin kirjavaa. Onneksi ne kuitenkin käyvät toistensa kanssa hyvin yhteen. Suosikkivärejäni ovat tuo tummanruskea 4. oikealta sekä sen oikealla puolella oleva tummanvihreä, harmi vain kun juuri noita lankoja ei ole kuin nuo parit vyyhdet.

En ole vielä punninnut lankoja, joten arvatkaapas paljonko lankoja tuossa kasassa on + edellisessä postauksessa olevat punasävyiset langat. Jos joku vastaa lähellekkään oikein saatanpa hänet vaikka palkitakin pienellä palkinnolla. Itse arvioisin että tuossa pinossa on 750 g lankaa.

14 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

öö.. 900g? Aika hankala arvioida.

Carita kirjoitti...

No, mää veikkaan että 850g.

Riikka kirjoitti...

Punnitsin nyt nuo langat. Vastausaikaa sunnuntaipäivä. Ilmoitan tuloksen ja voittajan maanantaina.

derea kirjoitti...

no menee varmaan ihan metsää, mutta menköön :D veikkaan 1,6 kiloa.

Siniset Silmukat kirjoitti...

Arvaan 1 kg 100 g

irja kirjoitti...

888g näyttäs olevan.

Kristel kirjoitti...

Kyllä tuossa vähän reilu kilo on, eikös? ;) Siniset silmukat vei jo mun veikkauksen, täytyykö mun sitten sanoa 1 kg ja 150 g...

Katja kirjoitti...

Minunkin veikkaus olisi, etä hieman päälle kilon - joten jos sitä sanoisi vaikka 1050g

Alkusilmukka kirjoitti...

Kiitos :)

Stricker kirjoitti...

1200g olis arvaus ja kivan värisiä ovat.

Pirkko kirjoitti...

Mä veikkaan että 1 kg 700 g.

Anonyymi kirjoitti...

öhöm, nyt on kyllä jo maanantai, mutten vielä löytänyt punnittua vastausta, joten vastaan vielä että 2100g.

mirja

Anonyymi kirjoitti...

nolounolous.
löytyihän se vastauskin, kun muisti freesata sivun.

mirja taas.

Anonyymi kirjoitti...

Arvaisin että 1500g. Tais mennä metsään !
T: PÄIVI