tiistaina, elokuuta 29, 2006

Ensimmäinen kolmiohuivi

Päätin tehdä itselleni Annelta saamastani langasta ihanaisen Liisan lilja -huivin. Neule valmistui tosi nopeasti, mutta saaja vaihtui kuultuani avokin kummitädin viettävän puolipyöreitä syntymäpäiviä viime viikonloppuna. Aivan täysin ohjeen mukaan en huivia tehnyt vaan lopetin huivin 5. mallikerran jälkeen, mutta tuli siitä silti ihan mukavan kokoinen.

Liisan lilja-huivi virolaisesta villalangasta

Vähän kiire meinasi tulla huivin kanssa, lauantai-iltana puoli 11:n aikaan sain huivin neulottua valmiiksi, jonka jälkeen vielä pingotin huivin. Sunnuntaina aamupäivästä sitten lähdimmekin sankarin luona käymään.

Koin ensimmäistä kertaa näin suurta luopumisen tuskaa neuleeni osalta, en millään olisi halunnut luopua huivista, mutta onneksi saaja oli tyytyväinen ja osasi arvostaa lahjaani. Lanka oli aivan ihanaa ja ohje mitä addiktoivampi. Kiitos ohjeesta siis Mielitylle. Tällaisen huivin teen kyllä vielä itsellenikin.

Mainostan vielä tässä vähän, että Huuto.netissä on minullakin jotain myynnissä. Jos ei linkki toimi niin käyttäjätunnukseni on Riikka80.

2 kommenttia:

Mermaid kirjoitti...

Kaunis huivi ja kaunis väri!

rebekka kirjoitti...

Moi Riikka! No hätä langoilla! Parane rauhassa!!!
Tulin lukijaksesi