keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

Täällä taas

Työrupeama on ohi ja tekikin ihan hyvää olla välillä töissä, voi kunpa vain saisi jatkossa olla vielä pidempiä jaksoja. Tykkäsin kovasti olla ja aika meni kuin siivillä. Käsitöitä enkä kotitöitäkään juuri tehnyt, kun ei jaksanut, mutta nyt on taas arki alkanut ja kotityöt suurimmalta osalta tehty alkuviikon aikana, joten nyt voi sitten keskittyäkin käsitöihin.

IM000138

Otin osaa Salainen neuleystävä-projektiin ja sainkin eilen jo ensimmäisen pakettini. Suklaata piti jo vähän maistaa, langalle en vielä keksinyt käyttöä, mutta varmasti sitä löytyy. Kiitoksia vain ystävälleni paketista, sisältö kelpasi minulle mainiosti ja voinen vielä mainita, että minä kyllä ilahdun niin monista asioista, että ei kannata ottaa paineita minun muistamisestani.

IM000136

Jotain valmistunuttakin on. Ensimmäisenä tuo minulle pieni neuletakki. Lankana Novita Jasmin ja ohje kevään Novitasta. Ompelin siihen koneella vetoketjun, joka näyttää kyllä vähän kinnaavan, mutta luulisin sen häviävän, kun näytän takille vähän silitysrautaa. Vähän on vielä viimeisteltävää vetoketjun osalta, mutta tarkoituksenani olisi antaa takki tädilleni ja hän on hieman ompelutaitoisempi kuin minä, joten varmasti osaa viimeistellä tuon osuuden. Hirveä kuva takista, mutta menköön...

IM000135

Sitten siskon vauvalle valmistui peitto. Lankana Suvi ja ohjetta sovellettu milloin mistäkin. Ehkä peitto on hieman pienehkö, mutta kyllähän sinne alle yksi pieni ihminen mahtuu. Tästä tuli minusta kiva. Tykkään.

IM000139

Tilasin Vihreästä vyyhdistä yllä olevat langat, tarkoituksena neuloa niistä sukulaislapsille sukkia. Tuohon keskimmäiseen väriin vaan olin hieman pettynyt tai jotain, sehän on melkein sama kuin Nalle Colorissa, mutta onhan tuo lanka vähän laadukkaampaa ja ohuempaa ja ylipäätään tykkään Online supersocke langoista enemmän kuin Nallesta. Onlinen langoista tehdyt sukat ovat ihanan pehmoisia ja mahtuvat monoon ja luistimeenkin.

IM000134

Piki palaili lomailemasta, oli kuukauden päivät maalla pyydystämässä hiiriä ja nauttimassa elämästään. Varsin väsynyt on ollut alkuviikon, ei ole muuta tehnyt kuin nukkunut, mutta jospa kissankin elämä palaa pikku hiljaa ennalleen.

6 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

kiva kuulla sinustakin ;)

LiisaP kirjoitti...

Hei hei!
Olimpas teidän kissa ihanan näköinen!
Toivottavasti ei mourua ulos kun on saanut olla vapaana.

brianna kirjoitti...

Repesin kissan kuvan kohdalla, meidän kisuli nukkuu välillä yhtä oudoissa asennoissa ja aina ollaan kamera ojossa kun tulee uusi asento repertuaariin.
Peittosi on ihanan pirteä. Olen miettinyt josko neuloisi pieniä tilkkupeittoja jo valmiiksi, olisi sitten antaa lahjoiksi vastasyntyneille kun niitä kuitenkin suvussa tuntuu pukkaavan tasaista vauhtia. Ei tarvitsisi stressata jokaisen kohdalla uutta ja erilaista lahjaa.

brianna kirjoitti...

Hmmh, en taida olla sitten siellä.. Olen ilmoittautunut tosiaan tuohon finnish knit blogs-rinkiin, mutta blogilista on siis eri asia? Mistäs sinne pääsee ilmoittautumaan?
Kiitos kehuista :)

brianna kirjoitti...

Kiitos ohjeesta, kävin lisäämässä blogini :)

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei, kiva kuulla että paketti oli mieluinen
T. salainen neuleystäväsi =)