tiistaina, lokakuuta 23, 2007

Kiva paketti ja vähän muutakin

IM000765

Viime viikolla sain siis Marsulta paketin. Ihanaa lankaa, kivan pituiset bambu-sukkapuikot sekä pieniä hakaneuloja. Kaikille löytyy varmasti käyttöä. Tuo lanka kyllä oli just mieleen, siitä tulee varmasti itselle sukat.

Kummitytön mekko on viimeistelyjä vaille valmis, eli kasaus, kauluksen ja kädenteiden huolittelut sekä vetoketju puuttuvat. Kasvuvaraa on, mutta parempi niin.

Aloitin serkuntytölle elämäni ensimmäistä fifi-huivia. Tyttö loukkaantui pahasti auto-onnettomuudessa, pitkä toipuminen edessä, mutta onneksi kuitenkin on hengissä. Veti taas vähän hiljaiseksi tuollainen tapahtuma. Ei kyllä tarttis tulla enää yhtään ikävää asiaa vähään aikaan, tänä vuonna niitä on ollut aivan tarpeeksi.

Fifi:n teen tuollaisesta ohuesta sukkalangasta ja näyttäis tulevan kiva, toivottavasti vain lanka riittää. Odottais tuo oma villatakkikin tuolla neulojaansa, mutta tuntuu, että loppuvuosi menee lahjaneuleita neuloessa (2 sukat, lapaset, 2 pipoa, 2 kolmiohuivia ja patalappuja nyt ainakin).

IM000766

Pakko oli käydä napsaisemassa kuva parvekkeella, ihanasti paistoi aurinko noihin puihin.

1 kommentti:

marsu kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit langasta :-) Ne pikkuset hakaneulat on miun mielestä käteviä, ei paina paljon mitään ja saa kuitenkin merkittyä tarvittavan kohdan helposti.