maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Syysloma

Pitäis tehdä ainakin seuraavaa:

-Siivota ja pyyhkiä keittiön kaapit
-Siivota keittiö muutenkin
-Pestä matot, peitot ja ikkunat
-Mankeloida lakanoita
-Silittää pyykkiä
-Siivota vaatehuone
-Raivata kirjahylly
-Siivota muut kaapit ja laatikostot
-Inventoida pakastimet
-Leikata uudet verhokankaat
-Teetättää valokuvia
-Neuloa
-Ulkoilla
-Lukea vähän koulujuttuja

Hyvin suunniteltu on puoliks tehty, joten ei mulla enää paljon hommia ole. Hmm, mistäköhän sitä aloittais. Ensin vois vaikka neuloa, katsotaan sitten kerkiääkö muuta.

Ei vaan oikeesti, meinaan tehdä kotihommia, nekin voi olla rentouttavia jos oikein vaan asennoituu. Käyn tänne kuittaamassa jos jotain saan aikaiseksi ja lisäämässä jos jotain vielä tulee mieleen.

EDIT: poistin nuo siivouspäivitykset. Siivouksen lomassa löytyi kuitenkin pari lanka kerää, ei ollut kuin 30 g, mutta lisään silti tuohon listaani niin voi nuokin vähäiset sitten joskus laittaa kulutetuiksi.

Edit 19.10 En kyllä nyt kerkiä laittamaan kuvia koneelle, mutta ensi viikolla sitten. Kuva olisi ollut paketista jonka sain Marsulta. Kiitoksia kovasti hänelle siitä. Koko paketti oli tosiaan mieluisa ja lanka oikein kivan väristä.

Vähän jää tuolta listalta nyt tekemättä. Matot kävin aamulla pesemässä ja tuon listan lisäksi sain tyhjättyä parvekkelaatikot, joista kukat lähtivät kukkien hautausmaalle, eilen pesin kolme koneellista pyykkiä ja sain tyhjättyä hieman pakastintakin vaikkakaan en vielä niitä inventoinut. Vielä pitäisi imuroida ja jos aika riittää pesen tuon olkkarin ikkunankin. Mutta kokonaisuudessaan olen tyytyväinen aikaansaannoksiini syysloman aikana. Viikonlopuksi siis anoppilaan ja hirvimetsälle, joten ulkoiltua tulee ainakin sitten ja ehkä kerkiän vähän koulujuttujakin lukemaan. Kohta tulee kummipoika hetkeksi hoitoon, joten lopettelen tähän.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

kati kirjoitti...

kyl niitä kotihommia on näköjään muillakin, mut aina tuuppaa toi käsityö houkuttelevan paljon enemmän.

Mut olen yrittänyt ite ainakin (huonolla menestyksellä) palkita itteäni aina käsitöillä, kun olen saanut kotona jotain aikaiseksi.

Voimia sulle sinne siivoukseen.

Tiina kirjoitti...

To do lista on pitkä täälläkin.

Tuo vaaleanpunainen pipo pari postausta aiemmin on minun blogistani, Shizen-myssy. Alla linkki linkitystä varten.

http://kasityolainen.blogspot.com/2007/07/shizen-myssy.html

iso gnu kirjoitti...

Näin se näköjään näyttää olevan muillakin -ihan älytön lista hommia ja loma! Suuri osa jää aina tekemättä -nykyään osaan jo olla ottamatta pulttia seuraaville viikoille siirtuvistä hommista.

Hyvää lomaa ja rentouttavaa ja virkistävää samalla!