torstaina, marraskuuta 25, 2004

Jotain valmistakin

Tai siis ainakin melkein valmista. Sain viime viikolla hommattua woolia kerällisen kummipojan liiviä varten ja nyt ne kappaleet on valmiit. Eilen illalla takakappaleen juuri ennen nukkumaanmenoa kostutin ja pingotin, joten tänään pääsee sitten etukappale pingotettavaksi. Viikonlopun aikaan voisi liivin saadakin sitten valmiiksi.

Viime viikonloppuna purin vielä sitä kummitädin sukkaa, koska siitä oli edelleen tulossa liian iso. Nyt näyttäisi tulevan sopiva, kun kavensin niin, että kullakin puikolla on 18 silmukkaa, varressahan niitä on 20. Ottaa koville yksien sukkien neulominen, mutta jospa tämä tästä ja pian tulisi niistäkin valmiit.
Taidan vaan pitää taukoa kunhan tuon ensimmäisen sukan saan valmiiksi ja korjata niitä veljenlasten lapasia ja sukkia niin olisi edes jotain valmista joulupakettiin.

Niin kuten listalla kerroinkin, posti toi minulle yhdestä ystävästä Novitalta 4 kerää hippyä, 2 puikot ja 2 pussukkaa. Se oli sitä puuterin väristä, joten ei tällä hetkellä ole mitään ideaa mitä niistä tehdä. ehkäpä niistä joskus muotoutuu veljentytölle pusero. Siis ehkä!

Ensi viikolla pitäisi meidän saada digikamerat, sitten saatte varmaan vähän laadukkaampia kuviakin katseltavaksenne. Kivaa!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höm, tuo purkaa ja tee ongelma on tullut tässä lähiaikoina tutuksi, olen tehnyt veljelleni sukat n. arviolla. No arvatahan saa että ne olivat liian isot, piposta pitäisi koosta saada 1,5cm pois, jotta se ei tulisi silmille, äskön purkasin hartianlämmitintäni, kun keksin vaihtaa mallia lennosta? eli kaikenlaista pientä... mun joululahjat on vaiheessa.... voi sanoa jopa alkutekijöissä ehkä ensi jouluksi :D

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen. Lape.