keskiviikkona, marraskuuta 17, 2004

Työtapaturma

Eilen sain sitä sukkaa neulottua ihan kivasti ja nyt näyttää tulevan vähän pienempi kuin mitä se alkuperäinen oli, kantapäätä vähän lyheni niin jo kapeni jalkateränkin osuus. Sattui sitten pieni tapaturma, kun tökkäsin puikolla sormenkärkeen neuloessa ja nyt se on kyllä aika kipee, pieni, mutta aika syvä haava tuli, ei verta vuotanut, mutta kipeä se on ja sitten kun siihen tökkäs vähän väliä uudestaan, niin auts!!! Kolmosen puikot varsinkin kun meinaavat olla aika teräviä. Tänään huomasin töihin tullessani, että kun talvi on kovaa vauhtia tulossa niin pitäisi itselle lapaset neuloa, viime talvena neuloin 7 veljeksestä pipon ja kaulahuivin ja niitä lankoja pitäis vielä olla jäljellä, joten täytyy tässä urakoida pari iltaa omien lapasten kimpussa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas edellinen kommentti hävi sbittituuleen...

No mä onnistui tuossa aikoinanni huopasta kokeillessani (juu paksut puikot) istumaan semmosen päälle...tuloksena reikä kankussa, hieman oli onnea matkassa, koska nahkasohva ei anna periksi, istuin hiukan sivuuttain (olin juuri käynyt vastaamassa puhelimeen kämppäni etelä siivessä ;) ) ... köh olihanhan se ollut aika noloa mennä lekuriin paksu puikko kankussa. Siitä oppineena puikot on nykyään visusti pöydällä eikä loju kuin työssä kiinni ollessaan sohvalla tai muulla tuolilla.... hieman sydän pompahti, tällä kertaa selvisin laastarilla.... :S Pieni opetuksen sana tästä tyylistä...

olen huomannut että ohuilla puikoilla(alle 3,5) neuloassa tuo vaivasi on liiankin yleinen minulle. Tökkäävän sormen iho menee lähes poikkeuksetta rikki... pikalääkkeenä laastari joka hankaloittaa neulomista :/ yksi syy miksi välttelen ohuita lankoja.... ja yllä miksi välttelen huopasta....

että tekeville sattuu ja tapahtuu ;)

Anonyymi kirjoitti...

lisäys edelliseen? Lähettäjänä Lape.

Anonyymi kirjoitti...

Eräs sukulaiseni inhoaa neulomista koska aikanaan todellakin istui puikon päälle. Oli jäänyt sihvatyynyjen väliin pystyyn... Auts!
* Jenni

Anonyymi kirjoitti...

juu kyllä jostain syystä muistan levitellä puikkoja pöydälle mutta ei enää koskaan sohvalle :( Eipä ihme kun äiti oli hieman kiukkunen ripottelemistani sukkapuikoista joskus kun asuin vielä kotona? kaikkea sitä oppii kantapään kautta :/ Lape.

Ziina kirjoitti...

Minä ostin apteekista jotain silkkiteippiä ja liimasin sormenpäihin sitä suojaksi, mukavan ohut suoja ja luistaa hyvin.