tiistaina, huhtikuuta 19, 2005

Sainpas kuvat

Muiden bloggaajien sivuilta löysin Flickr:n ja sieltä saa helposti kuvat siirrettyä blogiin, joten tässä nyt näitä.

Pipon tein viime torstaina tuntemattomasta puuvillalangasta veljentytölleni (8 kk). Aikaa kului 4 tuntia ja piposta tuli tosi pehmoisen tuntuinen ja olipa pikkuneidille ihan sopivakin.

Duffelin värit vääristyvät vähän kuvissa. Duffeli on enemmänin vaalean kuin kirkkaansininen. Duffeli matkasi jo käyttäjälleen, mutta saa odottaa vielä jonkin aikaa hetkeä jolloin se pienelle miehelle on sopiva. No kerkiänpä sopivasti korjata noita napin läpejä. Taidan ottaa alkusilmukasta mallia ja tehdä ne nahkanauhasta jos vain onnistun nuo alkuperäiset purkamaan. Niistä tuli meinaa hieman löysät vaikka niitä korjailinkin. Muuten annan duffelille kyllä täyden kympin.

Eilen muuten valmistui avokin paidan etukappale ja aamulla loin silmukat hihaa varten. Paita on edistynyt uskomattoman nopeasti siihen nähden, että kyse on Nalle-langasta, osittain palmikkoneuleesta, 3,5 puikoista ja että olen tehnyt välillä yhden 100 cm neuletakin Samoksesta (no siihen meni viikko heh) ja tuon duffelin. Tyytyväinen olen tällä hetkellä neulomisvauhtiini.

Että sellaisia kuulumisia tällä kertaa

1 kommentti:

Lucinda Lynx kirjoitti...

Heei, kiitos vierailusta ja käynpä minäkin nyt taas täällä visiitillä...Upea blogi ja upeita kuvia! Minä en niitä kuvia sieltä Flickr-systeemistä pois saa enkä varmaan ottaisi vaikka saisinkin, menisi kuitenkin pieleen ilman !1. Tee näin. 2. Jatka näin" - tyyliin kirjoitettuja ohjeita. Joten minä pidän kuvat siellä missä ne ovat nyt. Pääasia minulle on, että ne näkyvät. Mutta en toki kiellä muita toimimasta toisin. Sinulla on upeita kuvia blogissasi, keep up the good work!